Esmualla _Mother_ rabbim kolaylaştırsın inşallah isteğiniz gibi olur dediğim gibi doktorunuzu değiştirmeyin derim 9 ay boyunca gidip herşeyi biliyor bebeğe size dair başka hastanede nasıl birisi olur bilinmez
_Mother_ Esmualla aynen bu konuda haklısın hakan hoca gebeliğim başladığı an tek değil gebelik öncesi bile takibimi yapıyordu hayırlısı olsun ikimizin da hakkında inşallah 🤗
_Mother_ Esmualla tamam canım çok sevinirim rabbim kolay ve pozitif bir doğum nasip etsin inşallah 🙏 sağlıkla al kucağına 😘
melegim_ve_ben Esmualla Doğum çok yakınmış yeni okudum Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin🤲 Darısı bizim gibi yolun basindakilere olsun☺️
melegim_ve_ben Esmualla Ben de Tayfun Hocanın tüp bebek hastasıyım ve çok şükür 8.haftamizdayız. Siz kaçıncı haftadasiniz?
Didoo9 Esmualla canım Allah kurtarsın inşallah bende Tayfun Çok a gidiyorum da beni de bilgilendirir misin doğumdan sonra rica etsem? Sezaryende genel anestezi mi yapıyor yoksa spinal mi sordun mu? Eşi alıyor mu doğuma? Benim henüz erken diye soramadım
Esmualla Didoo9 eşi almıyorlar isteğe bağlı tüm yada yarım anestezi olan onun için anestezi doktoruyla görüşüp bilgi almanız laızm tabi doğumdan sonra yazarım inşallah bilgi veririm
Didoo9 Esmualla tamam canım teşekkür ederim sağlıkla al bebeğini kucağına inşallah 🙏 takipteyim güzel haberlerini bekliyorum 🙋🏻♀️
Esmualla melegim_ve_ben amin canım rabbim kolaylaştırsın tadınıı çıkartın her anın kafanız rahat olsjn
Esmualla melegim_ve_ben Hakan hocaya gönderiyor kendisi bakmıyor Hakan hoca bu konuda çok tecrübeli birisi
melegim_ve_ben Esmualla Çok teşekkür ederim. Güzel doğum hikayenizi bekliyor olacağım.Bebeginizle sağlıklı günleriniz olsun😊