Sedacengiz Kızlar eşime sahur hazırlıyorum , oda sensiz olmaz bende yiyemiyorum diyor mecburen ona eşlik ediyorum 😂 oturdum mu da yerim güzelcene,, fakat gecenin bi vakti ekstra kilocuk olarak dönüyor 🙄 sizlerde yiyor musunuz? Tek Obur hamiş ben miyim😞😞
Tgcomer Sedacengiz bende tutmuyorum ama yiyorum 💪🏼 eşim biraz önce diyoki oruç tutacakmış gibi yiyosun 😂😂
Seymalp Sedacengiz yaaaa bende yıyorum ama bu gece eşim bana bu ne öğünü oluyor dedi galiba kılolarımdan şikayetçi 😩😩 sanırım bırdaha yemem
Sedacengiz Seymalp 😞😞 Ya öyle düşünme sende benim gibi çok alıngansın sanırım. Bebişler doğsun veririz kiloları
SenaBilgin Sedacengiz canım bende eşimle beraber oturup yiyorum acıkıyorum o saate kadar 😄😄 tek değilsin yanii
Elif2307 Sedacengiz ben oruç tutuyorum ama öyle bir sahur yapıyorum ki normalde eşim hep ye ye diyen ınsan doymadın mi diye soruyor 😄
SenaBilgin Elif2307 canım bende eşimden çok yiyorum o yiyip kalkıyo ben hala devam ediyorum bilmiyorum nolucak bu iştahım 😄 11 kilo aldım 😐
Sedacengiz SenaBilgin bende aynen öyle canım bi ara iştahım YÖK gibiydi bende 15 kilo aldım 😂😂 ağlanılacak halime gülüyorum
selen8sefam Bende bı bakmışım eşimden daha iştahlı yiyorum valla alıştık böyle gece birlikte yemeye oruç bitince napcaz bakalım iyiydi ya 😄
Edos Bazen yerken esimin dönüp bana ' orucu sen tutacaksin galiba ' demesinden korkuyorum😂😂😂 Geve guzelce yedigim icin gunduzde oglende kahvalti yapip baskada yemek yiyemiyorum siz düşünün ne kadar istahla yedigimi😂😁
Sedacengiz Edos 😂😂 Maşallah cnm aynen bende öyle tıka basa dolduruyorum midemi😂 öğlen 11 12 de anca acıkıyorum
Ozlem6161 Edos bana doktorum atıştırmalık bir seyler ye iştahlı yemezsin o zaman dedi gerçekten de öyle oluyor sizde deneyin çok iştahlı yemek iyi değil sağlınıza yazık
oglusunakavusmayibekleyenanne Sedacengiz sorma aznonce onu bende yaptım yedim yedim şimdide uyuyamiyorum saat oldu 4 buçuk gelde uyu sıcak bi yandan şişkinlik bi yandan bel ağrısı çabası offff offff
Sedacengiz oglusunakavusmayibekleyenanne Valla öyle oluyor ağırlaştıysan bide uyumak bile sorun oluyor. Ama yemek yemekten de vazgeçemiyorum 😂
SelinUzun Sedacengiz hahah bende aynı canım illa bişeler atıyorum ağzıma sanki eşim değil ben tutcam orucu 😂😂😂