Smyy00
Magnolina şimdi aldığın her şeyi Bi önüne koy bu gerçekten ihtiyaç mıydı istek miydi diye :) mutlaka gereksiz yere hevesle
alınanşeyler vardır. Bi de kullanmaya başladıktan sonra çıkmaya başlayacak ortaya. Mesela kıyafetler… Hastane çıkışının ne kadar kısa süre kullanıldığını görsen şaşarsın. Bazı kıyafetleri giydiremeden büyüyecek. Sıra bile gelmeyecek. aman kaliteli olsun aman iyisi olsun diye aldığınız mobilyaların kalitesi sandığınız kadar yüksek fiyatlara mal olmuyor bunu yerel üreticiler de uygun fiyata yapıyor :) her gün gezeriz yürüyüş yaparız ben spor yapmadan duramam demiyorsan ve arabanız varsa çok pahalı bebek arabalarına ihtiyacın yok. 800 900 TL ’lik fiyat performans ürünleri işini çok çok iyi görüyor. Letgoya gir bak Bi dolu lüks bebek arabası vardır satışta. Neden? Çünkü eşi ve otomobili olmadan dışarı çıkmayacağını bildiği halde sırf en iyisi olsun diye Bi arabaya 6000 7000 verip köşeye atmış yepyeni olarak 4000e satmaya çalışıyor millet :) sadece örnek olarak veriyorum sen de yapmışsındır demiyorum. Montessorri çok desteklediğim bir yöntem. Ama ben 2 yaşındaki çocuğuna hala blenderdan geçirmeden bişey yedirmeyen kadının montessorri mobilyalar aldığını gördüm :) montessorri sadece mobilya döşemekle olan bişey değil ve sana uygun bir yöntem değilse sırf moda olduğu için yüksek meblağ ödeyerek alıyorsan israf ediyorsun demek :) bu açıdan bak herşeye. Ben ikinci çocuk olduğu için de daha objektif bakabiliyorum :) bunun da faydası var