Rabiamlkc Doktorum 16. Haftada çağırdı cinsiyet için o hafta görürüz dedi eğer göremezsek bir hafta sonra tekrar çağırırım dedi siz kesin ne zaman öğrendiniz ?
byzza16 Rabiamlkc 13.haftada tahmin etmişti dün gittim 16+2 kesin doğru çıktı. Sizinde gösterir inşallah cinsiyetini☺️
Masalannesii Rabiamlkc 13.haftada tahminde bulundu 15.haftada kesinlesti şuan 19 haftalık olduk minik prensesimle🙏🎀
Rabiamlkc byzza16 bende 16. Haftamın sonlarında gitmeyi düşünüyorum tam net belli olur diye belki siz tam gördünüz mü peki ☺️
Rabiamlkc Gulfems şuan kaç haftalıksınız peki 20. Hafta da tam net olur diyorlar yanılma oluyormuş ☺️
byzza16 Rabiamlkc evet dün gittiğimde çok net gördük bacaklarını açmıştı. Çikolata yiyip girmiştim hareketlensin diye sizde çikolata yiyip girin ☺️
Masalannesii Rabiamlkc ınşaallah canım benim 🙏 ne hissediyorsun peki ben başından beri kız hissediyordum ve yanilmadim
tazeanneew Rabiamlkc canım doktorum o bacak arasına bi şekilde giriyor 😂😂 canım kızımında saklamak gibi bi derdi yok 😂
Mom8899 Rabiamlkc Büyük ihtimalle emin olmak için, çünkü söylemek istemiyor 😅 bi arkadaşımla aynı doktora gidiyoruz ona da aynısını söylemişti, detaylı da öğrenmemizi istiyor sanırım ☺️
Rabiamlkc tazeanneew hahaha ne güzel ama meraklandırmıyor benimki yüzünü gösterdi ama fazla değil bacakları kapalıydı ellerini yüzüne doğru kaptmış gibiydi😂
tazeanneew Rabiamlkc benim 12 de yüzü bacağı herşeyini görüyoruz saklanmak yok 😂😂 bize takla şovu bile yapıyor 😂
psychologist Rabiamlkc 15+4te gittim kız gibi ama tam acmadi dedi 16+4 te tekrar gittim kesin kız dedi 🥰💕
Rabiamlkc psychologist bende sizin gibi 16. Haftamın sonlarında gitmeyi istiyorum çok merak ediyorum bir kere gidip görmezsem çatlarım 😂😂