2kezanne1 Guzel anneler kac haftalikken cinsiyetini oğrendiniz, ben yurt dişinda yasiyorum burda 20 haftaya kadar bekliyolar emin olmak icin 🙄 bende henuz 8+6 dayim ama cok merak ediyorum 😅😅😅
Zeynep_ayaz 2kezanne1 ben 19 haftalik hala yuzde 90 diyo doktorlar 😄😄 kesinlesemedik bi turlu bacak arasini acmiyo nazli melegim 🌸😍
Yenibirannee 2kezanne1 benim 12. Haftada gosterdi yüksek ihtimal erkek dedi doktorum baya bacak arasini gördük 🥰 suan 14+6 haftalığız ☺️
Yenibirannee tazeanneew bizim ikili test icin doktorumuz 4 boyutlu ultrasona soktu direk gorduk pirinç kadardi 🥰
2kezanne1 Yenibirannee benimde bu ay ikili taramam var bakalim hic bisey diceklermi 😆 Oğlumda ikili tarama 13+4 te bile soylemediler
tazeanneew Yenibirannee banada doktorum kız dedide erkekte pipi görüntüsü nasıl oluyo internetten bakıyorum hepte birinin ultrasonunu görmedim hiç merak ettim😂
tazeanneew Minik_kalplim_ neee 🤷♀️ Benim 12 de kız emin olmak istiyorum erkekte pipi nasıl görünüyo diye 😂
Minik_kalplim_ tazeanneew ben pazar günü 12.haftama gircem pazarteside doktora gidecem o zaman görünür belkiii hadi inşllahh😂