Mollier Arkadaşlar selam.Gebeliği kimseye söylemeyecektik ama elli metre öteden beni gören gebe olduğumu anlar.Kasık agrılarım var dik yürüyemiyorum,omuzlar düştü yürümem garipleşti.Rengim soldu.Bu durumda olan tek ben değilim değil mi?
minikprensimmm123 Mollier Bende öyle kimseye demiyorum 8 haftalık olacak karnım çıktı bu 3. Gebeliğim ikisinin gelişimleri durdu şimdi de erkenden karnım biraz şiş gibi 3. Gebelik olduğundan mı acaba
Ozlem23 Mollier bol giyinmeyi dene o kadar çok mu çıkmış karnın kalın sweatshirtler var ya onlardan belli olmuyodu benim biraz daha küçükken
balarisi06 Mollier bu dik duramama bende de oldu kendimi yaşlı nine gibi hissediyorum zannediyordum ki sadece bende var sizlerde de varsa normal demekki 🥺
EmineYavuzhan1 Mollier Bende ilk zamanlarda çok zorlandım canım şuan bile dik durunca sanki bebeğe bişey olacakmış gibime geliyor 😂
Mollier minikprensimmm123 bende on gün çok yoğundu bel agrısı.birkaç gündür iyiyim çok şükür.kanama alanı vardı sürekli yatıyordum belki ondandır.
minikprensimmm123 Mollier Bende şükür öyle bir şey yok canım da adet günüm Dü bugün belkide ondan da ağrıyor olabilir
Mollier minikprensimmm123 şişkinlik bende de var bel bölgem kalınlastı.fazla yemekten değil bence muhtemelen gaz ve ödemdir.tuvalet de problemli bu ara🙁
blueberyy00 minikprensimmm123 benimde 4. gebeliğim bu diğerlerini kucağıma alamadım normalde hafif minnak ayva göbeği gibi ama Ayvadan da küçük göbeğim vardı şimdi 9. Haftamıza gircez az kaldı ama heleki akşam yemek yiyince sanırsın 6 aylık hamileyim şişiyorum bu haftalarda şişlikten göbek var gibi gelir diyorlar ama bilmiyorum 😂😂
NafiyeSara minikprensimmm123 vallahi benim de ikinci hamileliğim 11 ci haftadayım karnim resmen cok hızlı büyüdü danki ilkinde hic belli bile değildi
Mollier balarisi06 evet modum da düşüyor böyle olunca.arabadan inerken bile on hamleyle iniyorum.elim sürekli belimde😅
Mollier minikprensimmm123 Regl günlerinde agrı oluyormus vücut o döngüye alıştığı için aynı belirtileri gösteriyormuş Regl olmamız gereken tarihlerde.
Aslina Mollier enim ilk gebelikte kanama vardı o yüzden hep hasta gibi yürüyordum o karnımda öldü bu seferde kendimi hasta gibi düşünmeyeceğim hızlı yürüyeceğim yürüyüşüm değişmeyecek falan dedim ama daha 6.haftaya girmeden 9 aylık hamile gibi davranmaya başladım. 🙈
Mollier Aslina ben de asla hasta gibi davranmayacağım.hayatıma aynı devam edeceğim diyordum kanama alanım oldu on gün yattım.Belki de bizim için iyi birseydir agrıların olması.Hamile olduğumu hatırlayıp hareketlerime dikkat ediyorum zira merdivenlerden zıplayarak inmeyi severim🥶
Kubrakorkut Mollier 😀oda güzel miş benimde çok sancım olurdu aşırı sanki adet oldim diyip tuvalete giderdim şimdi geçti biraz elhamdülillah ara ara oluyo ama gene kasık ağrısı adet olcak miş gibi Sanci on beş haftalık olduk Allah’ın izniyle bakalım
Aslina Mollier 😀onu bende ilk hamileliğimde çok yaptım bugün iyice unuttum hamileliği ertesi gün kanama ime gittim doktora