Nurunannesiii12 Hamide_Ahmet tersi olarak biliyorum.eksi yiyenler erkek üyeli yiyenler den kız oluyor diye.bu tamamen hamilelikle gelen bi durum.ben tatlilardan tiksindim meyve yi dr yiyorum.ama az ve kendimi zorluyorum vitamin alayım.hesabi.eksiler dostum bu sıralar 😄 Ayrıca tatlı.yiyenin kız ekşi yiyenin hamileliği boyunca oğlu olduğu nu da gordum
Beyza29_ Hamide_Ahmet tatlı çok severdim, bu süreçte canım hiç istemiyor ama oğlum olacak bence tamamen hurafe 😊
shryldrm Aras_bebek evet bende karışık kuruşuk yemiştim ilk hamileliğimde başlarda ekşi istiyordu canım sonra tatlı yedim bazen karışık yedim derken 😂 geçti bitti sıra bu civcivimde İnşAllah
OMAYBABY Hamide_Ahmet hurafe o inanmayın öyle şeylere ben sürekli ekşi tuzlu yiyordum tatlı görünce midem bulanıyordu ama cinsiyetimiz erkek 🥰💙🧿
Kalp11 Hamide_Ahmet tabak tabak fasülye turşusu kavurması yerdim kız da çok istiyordum herkes kızın olacak dedi. Oğlum oluyor ama 😅
Dnz_yksr Hamide_Ahmet benimde başlarda hic tatli yiyemedim kizim olacak ama 4 aydan sonra aşırı tatlı yemeye başladım simdi de sürekli tatli yiyorum bence alakası yok 😆
arisin_annesiii Hamide_Ahmet tatlı delisiyim oğlum olucak 😅 asla tatlı sevmezdim ama şimdi okdr yiyorum ki hatta şeker çıktı doktor yasakladı hala yiyorum
Esmanindunyasi Hamide_Ahmet o olay hamile kalmadan önce olmasi gerekiyor malesef ki oyle bir durum yok hormonlarin etkisi ile caniniz onu cekmistir gerci bulantilari geciren sadece eksi tatlar oluyor kaynanam 3 oglunada hep eksi yemiz benimde kizim olacak eksiyide bulantilar gecsin diye yedim