Serendipity Herkese merhaba! Son haftalara girdim ancak araba konusunda hala karar veremedik. Apartmanimizda asansor yok o yuzden hafif ve kolay katlanir bir araba olmak zorunda simdiye kadar travel sistem hic bakmamistik ama Elele Mido hem travel hem 7.7kg hem de aradigim uzelliklerin hepsi var. Sadece Kalitesinden emin olamiyorum kullanan var mi? Mamas papas travel degil 7.4kg ama tek yonlu ve on bari yok yenidogan icin kullanimi nasil olur emin olamadim. Bunu yenidogandan itibaren kullanan var mi yorum yapabilir misiniz artisi eksisi olarak. Simdiden tesekkur ederim 😊
Arzuli Serendipity elele mido benim de sepetimde hafif bir araba istiyorum yeni doğan için ön bar olmasa da olur sonuçta pusette olacak ilk aylar sonraları da kontrol edilebilir diye düşünüyorum açıkçası elele kalitesine gelince arkadaşım mido değil allroad kullanıyor aşırı memnun hatta oto koltuğu ve park yatağı da bu marka tercih etmiş galiba benim de tercihim mido olacak
MerveSglk95 Serendipity mamas papas almadıgıma çok pişmanım kesınlıkle bı bakın derim ben travel sistem aldım o kadar pişman oldum ki çok hantal agır hiç tavsıye etmem travelleri
Serendipity Arzuli elele mido da on bar, cift yon kullanim vs hepsi var gercekten cok guzel duruyor cok begendim hem de hafif ama hic kullanana denk gelmedim de teker ve kumas kalitesi nasildir ondan emin olamamistim. arkadasiniz da memnunsa iyidir o halde cok tesekkur ederim cevabiniz icin 🤗
Arzuli Serendipity rica ederim kalite olarak da İtalyan markası umarım bir sorun yaşamazsınız güle güle sağlıklı günlerde kullanın
Arzuli Serendipity merhaba bebek arabasını aldınız mı acaba merak ettim ben aldım ve iyi ki diyorum eğer almadıysanız hiç tereddüt etmeyin
Serendipity MerveSglk95 mamas papasin travel olanlari cok agir malesef bir tek bu model hafif bunun da tek yonlu olmasi ve on barinin bulunmamasi kafami karistiriyor. Kalitesinden ve saglamligindan emin oldugum bir marka ama yenidogan icin nasil kullanilir emin olamadim
Serendipity Enkrky mido mu aldiniz siz de yoksa baska modelini mi? Henuz gidip gorme imkanim olmadi da kapaninca ebat olarak diger traveller gibi kocaman mi? Videolarda cok buyuk durmuyor ama bilemedim 🤷🏻♀️
Enkrky Serendipity evet mido seçmemizin sebebi bagaja sığmasıydı alroad bakmıştım o biraz büyüktü ben internetten kendi sitesinden aldım ☺️
Serendipity Enkrky ayy cok tesekkur ederim benim de 35.haftam bitiyor bir an once karar vermek istedim de gormedigimden emin olamamistim sag olun cevabiniz icin, saglicakla kavusun, saglicakla buyutun insallah sizler de 🌸
Serendipity Arzuli evet aldim ama bambaska bir marka aldik 🙈 yani nasil oldu bilemiyorum almaya gidince son dk fikir degistirdik ☺️
Baby_D22 Arzuli merhaba bende şu an elele mido ile allroad arasında kaldım midonun daha ufak olması aşırı cezbetti beni siz mido modelini mi kullanıyorsunuz sağlamlığı konusunda engebeli yollardaki sürüşü örneğin arnavut kaldırımlarında nasıl acaba bilgi verirseniz çok sevirim
2023Mucizem Serendipity hangi marka aldınız biraz geçmiş üstünden ama midodan neden vazgectini merak ettim 😊