MercimekVeaAnnesi Kizlar ilk kizimda sagdan yumurtladim simdi de sagdan yumurtlamisim bu da kiz midir.
mercimeginanne MercimekVeaAnnesi cinsiyetin sağ yada solla alakası yok cnm. Bir ay sağ bir ay soldan yumurtlarız. Nerden yumurtlarsakta ebbek oraya tutunuyor. Cinsiyeti eşler belirler bizim yumurtamız belirlemiyor 🌸
Sermec27 MercimekVeaAnnesi ben 2 oğlumda da sağdan yumurtladım ama bence yumurtlama yeriyle ilgisi yok erkek ne sperm gönderirse tabi en başta Allah ne nasip ederse bebeğin cinsiyeti o oluyor 🥰
tazeanneew MercimekVeaAnnesi alakasıı yoook 😇cinsiyeti sizin sağ yada sol yumurtanız değil babası belirliyor çünk sağ yumurtada X sol yumurtada X 😂 önemli olan ilk varan sperm 😂 sağlıkla gelsin 🙏🏻
_Elifffffff_ MercimekVeaAnnesi kızımda soldan oğluma sağdan yumurtlamisim ama çok solda olup erkek olanda var yani cinsiyetle alakası yok sanirim🌷
Epifenomen MercimekVeaAnnesi alakası yok bu spermle alakalı cinsiyetş sperm belirler. Ben soldan yumurtlamıstım hatta o ay üç kere yumurtlamışım (bir sol adet dönemind yakın iki sağ) tek döllenme soldan kızım oldu