Gulsam Sabah hastaneye gidiyorum suni sanci verecekler insallah hayirlisiyla kavusurum bebegime.bu arada 40+5 olduk.dua edin nolur korkmuyorum degil yani😊
HlyaHocaolu Gulsam rabbim yardımcın olsun.içini ferah tut sıkma kendini.bebeğinin cinsiyeti erkek mi?
AyseSapmaz Gulsam Adını da kadir koyarsınız(eskiden yaparlarmış ya) ben işin sakasindayim da inşallah hayırlı doğumlar olur sakin kalıp dua edin dua okuyun faydasını göreceksiniz inşallah
beyzanur06 ne güzel birgünde dünyaya gelecek kuzu masallah dualarm seninle canm rabbim kolaylık saglasın bi avazda kurtulursun bebegne insallah
HlyaHocaolu Gulsam korku var mı peki içinde ben 21+4ün şuan birşey hissetmiyorum benimde kızım olucak kısmetse.
Gulsam Yalan yok korku cok var ama herseyi bi anda yasiyorum gibi korku mutluluk sevinc heycan karisik duygular.vakit cok cabuk gecti tadini cikar derim. Suni sanci alinca agri daha fazla oluyomus etrafimdakiler öyle diyo birazda o yüzden korkuyorum sanirim..bide ilk dogumum sanci nasil bisey bilmiyorum.hayirlisi bakalim insallah kolaylikla dogumum gerceklesir
HlyaHocaolu Gulsam allah kolaylığını verir canım.normal epidural oluyormuş varsa öyle şansın öyle yap.
Gulsam AyseSapmaz 🤣🤣🤣kiz oluyo kadriye koyarim artik. Meryem olacak insallah kizimin ismi. Cok sagol tsk ederim Allah hepimize kolaylik versin