Drnzgn Merabalar hanımlar Şafak kaç doğum belirtileriniz var mı ben 37+4 teyim her gün bu gün doğum olacak galiba diyerek uyanır oldum ☺️
Mutlumklnc Drnzgn 37+6 dayım hiç bir belirti yok daha sadece akşam adet olacakmışım gibi bir ağrım oldu oda geçti 😂 bekliyoruz 🥰
Esmualla Drnzgn 37+6 doğuma son günler hayırlısıyla kasılmalar ağırlar oluyor aşırı miğde yanması var şurup kullanıyorum sizde ne gibi belirtiler var
Gulsum1205 Drnzgn 37 +3 deyim akşam dan beri sancim var doğum sancısi mu yalancı mi ayırt edemdm gidip geliyor şuan yine geldi ve baya bi akinti da geldi beyaz adet olacak ms gibi ağrı var belime de vuruyor ama biraz oturunca geçyor sonra geliyor kasiklarmda öle doğum sancısi mi bilen varmi
Drnzgn Esmualla bendede var mide yanması hatta son günler bulantılarım da tekrar başladı regl ağrısı gibi ağrı da yaşıyorum bakalım ne olacak
Emineuyar Bende 37 yım ılk doğumum 38 de olmuştu hafıf bel ağrım var . Kan uyuşmazlığımız var testimiz pızıtıf cıkıyor dr beklıyelum dıye başina gelen var mı bu haftalarda naptınız
Drnzgn Emineuyar bende 37 tüm kan uyuşmazlığı bizdede var ama kan uyuşmazli ile ilgili sorun yaşamadım 1 ay flan önce aşı oldum birde doğumdan sonra olucam
Drnzgn Gulsum1205 bende bu belirtiler iki haftadır var dakika tut beş dakka da bir oluyorsa git bı istersen ama boşuna gidersin bence
Gulsummyuksel Drnzgn 37+3 deyim nefes almalarım zorlaştı arada bi kasıktan bıçak saplanmış hibi ağrı geliyor ama geçiyor. Zaman geçmiyor sadeceee 😂 Zorlanmaya başladım gerçektenn
Drnzgn Gulsummyuksel son günler aşırı zorluyor beni de sabırsızlık korku heyecan hepsini aynı anda yaşıyorum
Melissdefne 37+1 benim ağrılarım var uzun zamandır. Doktor yalancı sancılar dedi. Ayın 15″nde" sezaryen olucam inşallah süpriz yapmaz o günü bekler 🙂 iki kızım var onlar normal olmuştu ama sağlık sebeplerinden dolayı bunu sezaryen istedim. İnşallah pişman olmam
glcn_1289 Drnzgn 39 haftalığız gelmeye niyeti yok oğlumun arada Bi ağrı oluyor oda çok yorulunca o kadar 😇🤨