Tugcee17 Serbeymuh gebelik şekerim var normal doğum dedi doktorum 🙏🏻 Hayırlısı ne ise o olsun 🙏🏻 Gebelik şekeri için diyet uyguluyorum diyetle normal şükür 🙏🏻
Esosun Dryalp bende insülin ve tansiyon ilacı kullanıyorum doktorum sezaryen demedi daha bana kesin dille nisanda belirleriz dedi normal de olabilir dedi
Serbeymuh Cns_33 niye beklemiyorlar acaba ya ben 35+4 te gıdıcem kontrole bana da söyler mı acaba normal ya da sezeryan olup olmadıgını
Cns_33 Serbeymuh hic bilmiyorum aslinda insulin kullanmıyorum olcumlerim iyi ama oyle dedi belki ilerleyen haftalar risklidir
Dryalp Esosun benim riskli biraz diye öyle dedi birde 37gecittirmiyoruz dedi anı kayıplar olur diye suan 36olacagız yarın tansiyonum yükseldi biraz ağırlaştım birde
Esosun Dryalp geçmiş olsun canım sağlıkla kavuş inşallah benim de 37 de serklaj dikişlerim alıncak 37-38 de doğurrum inşallah diye düşünüyorum sağlıklı bi şekilde 🤲🏼☺️😍
Sedanindenizi gamzosgamzos Selamlar normali nasil olmali ben henuz seker testinyapmadim ama oglen yemekten once olctum 87 cikti yedikten 1 saat sonra olctum 108 cikti yuksek mi bu degerler acaba?
gamzosgamzos Sedanindenizi selam canım çok guzel cikmiş maşaAllah aclik 90 alti tokluk 140 alti istiyordu doktorum
Sedanindenizi Serbeymuh Tesekkur ederim doktorum yukleme testini yapariz diyor ama ven olumsuz yorunlardan dolayi kararsiz kaldim. O yuzden sormustum takip edeecegim bir muddet bu sekilde dr degerlere ragmen yapilmali derse yaptiririm sanirim.