Beren05 Durumu doktora anlattım ters hareket yaptığımı ancak hamileliğin yan etkisi deyip hiçbir şey vermedi. Ama ben hareketi yaparken hissetmiştim incindiğini. Hiçbir şey yapamıyorum 10 gündür lütfen ilaç dışında bir öneri verin 😔
BTSG04 Beren05 çok geçmiş olsun sıcak kompres yapın eşinize masaj yaptırın hergün. Hareketsiz kalmayın dikkatli şekilde size iyi gelecek hareketlere devam edin. Umarım en kısa zamanda iyileşirsiniz
Serendipity Beren05 egitmen eslinde mi yapiyordunuz yoksa youtube vs uzerinden izleyerek mi? cok gecmis olsun agri kesici olarak sadece parol icebilirsiniz hamilelikte umarim kisa surede duzelir eger egitmen esliginde yapiyorsaniz ona danisin agri icin belki rahatlatici hareketler onerebilir 😔
Beren05 Serendipity teşekkürler 🙏🏻 YouTube üzerinden dr neslihan iskitin videosundan takip ederek yapıyorum. Üstelik aynı videoyu 3 aydır yapıyorum nasıl oldu anlamadım😕
Serendipity Beren05 haftaniz ilerledikce haftaniza uygun hareketleri yapmaniz sizin icin daha uygun olur cunku bebek de buyuyor hareketler de ona gore sekilleniyor bence trimester donemlerime uygun video iceriklerini takip etmeniz daha saglikli olucaktir. Tekrardan gecmis olsun 🌸
Serendipity Beren05 acibadem hastanelerinin de her sali ucretsiz hamilelik yoga egitimi var zoom uzerinden hem egitmen de sizi goruyor yanlis hareket yapmanizi engeller, sonrasinda sorularinizi da sorabiliyorsunuz. Isterseniz ona kayit olabilirsiniz. Linki ekliyorum saglikli bir gebelik gecirmenizi dilerim 🌸 https://acibadem.zoom.us/webinar/register/1616076137027/WN_wqa70YuZSVeXyNt_elV7YA