Kediannesi123 CansuAlya19- 7+ lı haftada duymuştuk canım 6. Haftada duyamadık daha erken telaş yapmana gerek yok
Sevoo34 CansuAlya19- Allah yardımcımız olsun inşaAllah duyarız kalp atışlarını sağlıklı gebelik yaşarız 🤲
Birumudumolsun Ben de 7haftalıkken gittim kesen küçük bebek yok ama gelişebilir de dedi ya da boş gebelik dedi zaten iki düşüğüm var . Bu Pazartesi kontrolüm var inşallah kalp atışını duyarım sizde duyarsınız Sağlıklı bebişlerimiz olur
Nurr_1 CansuAlya19- 6+0 da doktora gittim duydum kalp atışını. Ama ilk gebeligimde 6. Haftada kese bile görünmedi 😅8. Haftada göründü kızım kalp atışını o zaman dinlemiştim
Cansu60 CansuAlya19- bende aynı durumdayım canım daha duyamadkm 7 haftalık ıkı hafta sonra tekrar gıdıcem ınsallah duyarız 🙏
Birumudumolsun Cansu60 bende 7 haftalığım duyulmadı ama bebekte yok inşallah bu pazartesi gidicem duyarım sizin bebek göründü mü
CansuAlya19- Birumudumolsun önceki gittiğimde kese oluşmuş falan dedi bu gittiğimde kese oluşmuş fakat kalp atışı yok dedi .. bebekle alakalı hiç bişey demedi bide ilcedeyim o yüzden devlete gittik .. kadında geç sağolsun hiç bişey anlamiyo gibi korkuttu sabak sabah
Cansu60 Birumudumolsun ınsalh canım bende duymadım canım daha ıkı hafta sonra gıdıcem ınsalah duyarız ıkımızde
Birumudumolsun CansuAlya19- vajinal muayenenin bir sıkıntısı yok . Benim bakılıyor bir sıkıntı çıkarmadı doktorlarda sıkıntı yaratmadığını sürekli dile getiriyor .içini ferah tut arkadaşım inşallah herşey güzel olur
Sevoado Benim 6. Haftalığımda kalp atışı vardı fakat kuzenimde kalp atışı tespit edememişti doktoru 6. Haftasında sıkıntı yok demiş bazen olabiliyormuş öbür hafta tekrar çağırdı ve gittiklernde kalp atışı vardı.iyi düşünmeye çalışın 🙂
Senemolcay CansuAlya19- benimde 8. Haftada doktorum dinletmedi çok küçük diye 1 hafta sonra başka doktora gittim 9. Haftada duydum