Beyziikoo MyPrncssArwen Annemde bana öyle diyor mart sonu gelecek diyor ama bilmiyorum yaa 🙈🙈🙈 Mart nisan bekliyoruz işte azıcık kaldı gelsin prensesler😍😍😍
MyPrncssArwen Beyziikoo Ahh insaallah aynen kuzum merakla ve sabırsızlıkla bekliyorum artık Bal kızımı, minnoslarimizin hepsi saglikla gelsin amin kuzumm 😌👣♥️🤰
Beyziikoo AsiNebi Valla bizimki biraz önde teyzesi 😑 34+4te gittim 2600-800 civarı dedi 😑 Sağlıklı ise sıkıntı yok bazı bebekler son zamanlar daha çok alıyormuş🤗
ilknuryakiskan Beyziikoo benim bel fıtığım olduğu için gebe kaldığımdan beri belliydi sezaryen olacağı o yüzden erkenden öğrendik ☺️
Beyziikoo Callmeru Korkmayın öyle ya da böyle illa ki dünyaya gelecek kendinizi rahatlatın doğumla alakalı şeylerden uzak durun kafanızı dinleyin bebeğinizi sevin korkmayın her şey halolur Allahın izniyle😍😍😍
Biryigitannesi Beyziikoo aynen canım hem ağırlaştım o yüzden hem de arrık kavuşmak istiyorum her ağrıyı acaba geliyor mu diye karşılamak zor oluyor ☺️
Beyziikoo Biryigitannesi Tahmin ediyorum ya yaklaştıkça geliyor dedikçe her şeyi ona yoruyorsunuz sabırsızlanıyorsunuz😍😍😍
Mutlumklnc Beyziikoo aynı heyecan bendede var kızım sağolsun hiç yüzünü göstermedi bi yek 27. Haftada gördük o kadar 😂😂 sağlıkla bekliyoruz
Beyziikoo MyPrncssArwen Valla gün azaldıkça heyecan artıyoooor aşırı 🙈🙈🙈 Sağ salim gelsinler de bekleyecez mecbur😍😍😍😍
7capo7 Dilem_0301 Dilem merhaba😊 Aynı hastane ve doktora gidiyoruz hatırlarsan konuşmuştuk. Nasılsın ne yaptın nasıl gidiyorr? Görmüşken merak ettim☺️☺️
Dilem_0301 7capo7 merhabalar ☺️ Evet evet hatırladım. İyiyiz çok şükür herşey gayet iyi gidiyor artık 3 haftada bir gidiyorum. Senin nasıl diyor nasılsın 🥰 çok iyi yapmışsın yazmakla 🙏
Beyziikoo Evremadas Tabi orası öyle de hani 15 gün önceden mi girecek doğuma yakın zaman mı girecek onu anlamadım 😅😅 Ama girecek işte 🙈🙈