kucuktosbik27 Mayisbali valla +1 den +6 ya geçince bi rahatlama geliyo😅 28+0 ız şıiuan gece 00.00 olunca bi mutlu oluyorum😅
Mayisbali kucuktosbik27 ben de her gün bekliyorum valla 😌😊 bir yandan geçmiyor gibi geliyor bir yandan çabuk geçti gibi 😊
AsiNebi Beyziikoo acaba kilosu kac ayni haftalardayiz sizinle randevuma daha 1 hafta var merak ettim en son 29 haftalikken gitmiştik 1750 gramdi Doktor az dedi ama dert etmiyorum çokta cunku bebegim saglikli o bana yeter genede merak ettim sizinki kac kilo?
Beyziikoo AsiNebi Valla bizimki biraz önde teyzesi 😑 34+4te gittim 2600-800 civarı dedi 😑 Sağlıklı ise sıkıntı yok bazı bebekler son zamanlar daha çok alıyormuş🤗
ilknuryakiskan AsiNebi bugün ağrılarım var diye gittim anlık kilosu şuan 2650 kg ☺️ Sizinki kaçtı en son? 10 gün önce 2390 kg dı ☺️
ilknuryakiskan AsiNebi birde doktorunuz neden az dedi anlamadım doğrusu ben 29+3 te gittiğimde bebeğim 1505 kgdı 1 ay sonraki randevumda 2390 kg dı önde gidiyo demişti doktor enteresan
T-aksoy Gulkubra_ nasıl geçiyor günler peki ? Hızlı mı sizce yavaş mı ? Gözümde bir büyüyor ki günler anlatamam 🤣
FatRam_1703 Beyziikoo Ayy girip bakmaz miyim hiç nerdeyse çıkamıyorum hiç içeriden 🙈😍 Çok güzel duygular bunlar rabbim isteyen herkese yaşatsın inşallah 🤲🏻❣️
Yasemin8892 Beyziikoo aynen yarıladım artık sizin maşaallah iki haneli sayılardasınız rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşaallah 🧿😉
Callmeru Son 40 ama erken doğum riskim olduğu için daha önce de doğabilir bilmiyoruz ki 🤷♀️ sadece bende çok korku başladı hemde çok (doğum korkusu)
Beyziikoo Callmeru Korkmayın öyle ya da böyle illa ki dünyaya gelecek kendinizi rahatlatın doğumla alakalı şeylerden uzak durun kafanızı dinleyin bebeğinizi sevin korkmayın her şey halolur Allahın izniyle😍😍😍