Mervekklkdmn Beyziikoo valla bilmiyorum ki bir sıkıntımız yok şükür nts ye haftaya gireceğim kafadan konuştu sanırım
Beyziikoo Mervekklkdmn Hııı bende dedim acaba bir şeyden şüphelendi ya da anladı da mı dedi heyecanlandım kendi adıma 😄😄😄😄
Beyziikoo Serdem39 Aayyy evet ya çok sıkıntı veren bi çelişki değil miiii 🙈🙈🙈 Annem diyor martın sonuna gelir bak gör ben diyorum son zamanları sevmem nisanda gelsin sonra diyorlar 1 nisan şakası mı yapsın Allahım olay oldu🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Beyziikoo Didem34 Aayy aynıyız ne güzel arkadaşım🙈🙈🙈🙈 Valla en son 2600 civarı dedi teyzesi sonradan söyledi hatırlayamadı doktorum 🤗 Sizin ki nasıl iyi mi 😍 Doğum şekliniz belli mi 😏
Didem34 Beyziikoo valla bende geçen cumartesi gittim 34+2 de canmm 2.613 gramdı simdi cımartesi randevum var bakalm nolms minik kızım😍 henüz doktorumla konusmadk canm bu konuyu yaa bende cok merak ediyorm acıkcası ya nolcak diye🥰
ADamla Beyziikoo ahh ahh ben de bugünleri gördüğüme inanamıyordum ama son 21 😍 hatta doktorumuz önümüzdeki hafta doğsa iyi olur dedi 😍🤭
Beyziikoo kucuktosbik27 Ben 99dan sonra zamanı tutabildiğimi sanmıyorum yemin ederim 35i nasıl gördüm anlamadım çok hızlı geçti herkes geçmez 30′dan sonrası diyordu ama 35 olduk teyzesi yaa 🙈🙈🙈 Geçiyor hiç merak etmeyin😍😍😍😍
Mutlumklnc Beyziikoo evet ankaradayım çok az kaldı ama gelmeye niyeti yok gibi 😂😂 sizinde az kalmış sağlıkla gelsinler inşallah 🥰
Beyziikoo Mutlumklnc Az kaldı valla o kadar heyecanlıyım ki neye benzeyecek nasıl olucak kilolu mu zayıf mı aklımda deli sorular 🙈🙈🙈🙈🙈🙈