Senarsgnc Selam bayanlar nasılsınız nasıl geçiyor günler biz bugün oğlumla 29 olduk birkaç gündür daha da ağırlaştığımı hissediyorum vücutta değişiklikler oluyor gibi sizde durum nedir 🎈
A1994 Senarsgnc bende 29 haftalık oldu kızım benim sol bacagıma ağrıyor kalçam filan çok zor yürüyürom gengi diyorlar ama bilmiyom
paradiseeeeee Senarsgnc bizde bugün tam 29 haftalık olduk ogluşumla 💙 yatarken kalkarken zorlanıyorum ağırlaştım iyice kemiklerim kalçalarım agrıuo doğum için vücut git gide hazırlanıyor
Bsmlh Senarsgnc bende 29 kızımla dün kontrolüm vardı riskim var erken dogum suyum yine azalmıs 3,51 düşmüş sol bacağım çok agrıyor Bayada agırlastımı hissediyorum ½ gündür 🙈allahım hepımıze hayırlı dogum nasıp eylesın zamanında inşallah🤲
[silindi] Senarsgnc bende de bu aralar uyku hali var mide problemleri başladı 😩😩artık akşama doğru yorulma ayakta kalamama başladı. İştahsızlık başladı sizlerde de oldu mu kızlar ? Sanki iştahım kapandı benim 😞
Senarsgnc A1994 ah ben kalça ve bacak sorununu 3. Aydan beri çekiyorum hareket Fazla edmedim kitleniyordum şimdi daha ağırlaştık magnezyum ve kalsiyum içiyorum ama işe yaramıyor maalesef ayağa kalktığımda sol kasıktan bacağıma birşey cekiyor bu ara yeni başladı 🙄
Senarsgnc paradiseeeeee gerçekten çok değişik zaman yaklaştıkça vücut hazırlık yapıyor benimde kasıklarımmda baskı olmaya başladı 😬
paradiseeeeee Senarsgnc ben bide üstüne diş ağırdı cekiyorum dünden beri antibiyotik kullandım ama hala geçmedi