NurNisa Kızlar randevu alan var mı Mersin’de detaylı ultrason için Yer bulabildiniz mi ücreti ne kadar şehir hastanesi veya üniversite için
ikiiPrensensAnnesi Şehir hastanesinde randevu veriliyo ama biraz geç bn daha 12 haftalıkken randevu aldım haftaya cuma için yani 19 marta
Brc_mert ikiiPrensensAnnesi merhabalar yaptırdınız mı acaba detaylı ultrasonu ilgilendiler mi nasıl işliyor sistem anlatabilir misiniz
ikiiPrensensAnnesi Brc_mert ewet yaptım randevu kagıdı veriyolar oradan alınıyo saatınde gidip veriyorsunuz pandemiden pek sıra yok beklemiyorsnz orda 10 geliyo doktor vala güzel ilgilendi doktor her soruya da güzel cvp verdi
Brc_mert ikiiPrensensAnnesi teşekkür ediyorum☺️ peki kadın doğum doktoru mu yönlendirdi? Ben de 10 haftalığım randevu bulursam gidip alayım şimdiden
ikiiPrensensAnnesi Brc_mert ewet doktor yonlendirdi tlfndan bulamasan sbh git fiş al doktor kağıt verecek orda ultrason randevu yerine ver sıra al yani tarih☺️
Brc_mert BusraBrnYnc ben daha önce açılan postlardan baktım da özellerde 400 ile 600 falan arası değişiyor sanırım
ikiiPrensensAnnesi BusraBrnYnc su hastanesi sadece biliyorum sordum 450 TL dedi ama bi arkadaş mecburi demiş 50 TL yapmış orda