AycanAycan19 Isimli hastane cikisi yaptirmak istiyorum fakat ilk bebegim olduğu için biraz tecrubesizim sizce nasil olmali 0-3 3-6 mı. Sizler nasil yaptirdiniz biraz fikir lütfen 💙💫
yesimyavuz AycanAycan19 0-3 ay olmalı 3-6 çok büyük olur giyemez zaten 0-3 aylık bile büyük geliyor 😍
cloverart AycanAycan19 0-3 aylık o bile büyük oluyor 😍 yeni doğan boyu 50-54 cm arası değişiyor kıyafet alırken ona dikkat edebilirsiniz.
nurell AycanAycan19 canim ben 0.3 yaş da aldım 3.6 da var ama 3.6 çok almadım yenidoğan biraz aldım zıbın çok aldım
[silindi] AycanAycan19 ben yeni dogan yani 0-1 ay aldim 50 cm. Bebek onden gidiyorsa 0-3 ay 56 cm de alinabilir ama bence buyuk gelir yine de
Hayatiminanlami AycanAycan19 hastane çıkışı 03 ay olursa daha iyi olur 3 6 buyuk gelir zaten hastane çıkışını fazla kullanamiyormussun hatira olarak saklarsın benim de arkadaşım yaptırmış bana giydirip allah nasip ederse kaldırcam hatırası kalsin diye
Epifenomen AycanAycan19 0-3 ay tabi ki. 64 cm ve 6.5 kilo doğmayacak sonuçta 0-3 ay bile benim kızıma büyük olmuştu