Isilhanim87 Kizlar Dodex iğnesi vurduran var mı gebelikte B12 değerlerim 300 lerdeydi, 190 a düşmüş Dahiliyeci dodex yazdı , kadın doğum doktoruma yazdim, cevap bekliyorum var mı başka ben gibi dodex İğne olacak olan …..
egesmom Isilhanim87 ben hamileliğimin başından beri oluyorum canım hatta öncesinden bir sorun yaşamadım
Zehra516 Isilhanim87 bende şuan kullanıyorum canım 16 haftalık hamileyim benimde b12 im düşüktü doktor verdi
GzdeTlg Isilhanim87 Benimde doktorum yazdı hem iğne hemde ocean spreyini. B12 eksikliği çok önemliymiş zaten iğneyi yazan da kendi doğum doktorumdu.
Isilhanim87 egesmom çok iyi . Bende hamilelik öncesi vurulurdum gebelikte hiç yapılmayinca B12 yerlerde
Fatos007 Isilhanim87 Ben oldum. Kutuda 5 doz vardı her hafta 1 tane kalçadan oluyorsunuz. Sağlık ocakları yapıyor iğnenizi götürdüğünüzde.İhmal etmeyin ben etkisini çok gördüm özellikle halsizlik konusunda.
Didem11- Kızlar selam benim de b12 düşük çıktı. Dodex yazdı bir kutu doktorumm… içinde beş adet var her gün bir adet yazmışş. Hergun vurduran var mı bu iğneyi 21 haftalık hamileyim. Tedirgin oldum:( hergun vurdurmanin bir zararı yoktur dimi bebek için de.