Dila71 Meless bende 5+2 yım benimde sol taraf ağrıyor ara ara da adet sancısı gibi sanci giriyor umarım kötü bir şey değildir 😔
minikprensimmm123 Meless Canım bende de var 7+6 belim ağrıyor arada kasıklarım da ağrıyor benim iki kaybım var 8 haftalıkken ikisinin de kalbi durdu şimdi ister istemez bir korku geliyor bana da ama bunda iğne ilaç tedavisine başladık
Nuray23 Meless cok normal kanaman filan olmadigi surece korkma . 12.haftadan sonra adet agrilari yavas yavas geciyor. 2.trimester super geciyor. 3.e girdim mi yine gelsin agrilar 😂
Meless Dila71 5+2de normaldir canım… adet ağrısı gibi sancılar bende de var ama belime doğru olunca korktum…
Meless minikprensimmm123 inşallah sağ salim alırız kucağımıza canım benimde ilk gebeliğim tecrübesizim korkuyorum ister istemez. Doktorum kan olmadıktan sonra korkulacak bir şey yok dedi ama tabi gel bir de bana anlat…
minikprensimmm123 Meless Bide canım galiba adet günün gelince de ağrı oluyor benim mesala bugün günümdü adet olacak gibi sancı geliyor ilk aylarda normal galiba 🤣
Meless minikprensimmm123 aa gerçekten şimdi bende farkettim adet olsaydım adetimin 2.günü olcaktı… sanırım ondan
minikprensimmm123 Meless Aynen canım bende bugün farkettim dün bel ağrısı başladı korktum takvime baktım bugün günümmüş muhtemelen ondan oluyor inşallah sağ salim sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız yavrularımızı 🤲🤲🤲🤗🤗