umutunannesii Prensannesi111 cikaricaksin canım çıkarmadan daha kötü oluyosun hamilelgimdedn beri beni maf etti gazz😃😃
[silindi] Prensannesi111 ne yap et çıkar midene kadar çıkıyo yoksa sancılar metabolizma yavaşladığı için bağırsakta tembelleşiyo daha miden de bile olacak gaz haftalar ilerledikçe ben elimde maden suyuyla geziyorum 🤭😬
Mlk8 Prensannesi111 her gece eğilip kalkma hareketleri yapıp öyle rahatlıyorum.bir de beslenme seklimi değiştirdim.tamamen gecti diyebilirim
Mlk8 Prensannesi111 yok canim niye olsun kontrollü vmyavas ve zorlanmadan yaotigin surece millet yoga plates fitness yapiyo bisey olmuyo eğilip kalkmaya da bisey olmaz inşallah 😊
Buketkucuk Prensannesi111 o haftalarda gaza bağlı şişkinlik oluyor maalesef bendede olmuştu, 1-2 hafta sonra kendiliğinden geçmişti. Kimyonlu, çörek otlu şeyler yemeyi dene gazı önlüyor🙏🏼
Wonderwoman Prensannesi111 süt iç canım.gunde 2 bardak birini gece yatmadan iç ılık olarak hem bebek için de faydalı
nurell Prensannesi111 ne yapsan gecmiyo ilk aylarimda bnmde öyleydi kendimi ne kadar sıkı tutarsam tutayım usutmeyeyim diye ama banamisın demedi sancilanirsin çıkart tutma icinde
SenaSimsek Prensannesi111 bende çok çektim gaz sancısı hatta karnımda o kadar gaz vardı ki ultrasonda bebek görülmüyordu ilk başlarda.. Doktor bi ilaç vermişti kısa süre onu kullandım rezene çayı falan biraz toparladım şimdi 14+4 üm hala ara ara sancım oluyor 🥺