YuvarlanamayanPandaa Kızlar 8 haftalık hamileyim sabah uynaır uyanazma bir bulantı ve baş dönmesi düşük tansıyon sorunu var zaten sabahları boş boş böğürmekten çook yoruldum bir çaresi olan varmı her an düşecekmiş gibibaşımın dönmesinden
Di62 YuvarlanamayanPandaa ayva iyi gelmişti bana cubuk krakerde iyi diyorlardı ama bana iyi gelmedi yani deneme yanılma yöntemi ile kendi çareni bulacaksın ayseye iyi gelen fatmaya gelmeyebilir
EsilaErtugrul YuvarlanamayanPandaa malesef 15 16. Haftalara kadar oluyor ama doktorunuzdan ilaç isteyin mide bulantısı için, benimde çok midem bulanıyordu doktorum prilam 10 mg yazdı, çok şükür sorunsuz atlattım şimdi 18+3 haftalığım😍
Mlk8 YuvarlanamayanPandaa bende ayni sizin gibiydim ve sabah bulantiyla kalktığım zaman bütün gün sadece yatıyordum hic bisey yiyemeden.doktorum prilam Dr diye bir ilaç verdi gece yatmadan ac karnina 2 tane içiyorsun ve ertesi gün tüm gün hic bulantin olmuyor.benimde 6. Haftada başladı suan 14 haftaligim ve hala o ilaca devam ediyorum.bitkisel bir ilac zaten herhangi bir zarari da yokmuş.benim bulantibyuzunden tahlillerimde yetersiz beslenme bile çıktı bu ilac sayesinde cok şükür normale dondum.
YuvarlanamayanPandaa Sudeeee ilk hamilelğimde böyleydi buda böyle çok zorluyor buna dua ettım olmasın dşye ama kader
YuvarlanamayanPandaa Mlk8 ya ben yiyorum bazen yedikten sonrada kusuyorum ama bu sabah uyanır uyanamaz olan çok zorluyor birde çarpıntı başlıyor alıyor başını gidiyor yemin ederim
Metininannesi11 YuvarlanamayanPandaa bende 12. Haftamdayım sabah ılık süt içiyorum aksam uyumadanda uciyorum rahatlatıyor beni
Mlk8 YuvarlanamayanPandaa carpinti lan seviyemiz yukseldigi icin oluyormuş ama dediğiniz gibi bulanti gerçekten çok zorluyor insani.siz doktorunuzla konuşup ilac isteyin rahatlayın yoksa bir sure sonra vücut halsiz ve vitaminsiz kaliyor
YuvarlanamayanPandaa Mlk8 ilaç kullanma taraftarı değilim pek çünkü ilaçlar bir yeri yaparken diyer yeri mahfediyor ve bebeğede etki eder illaki
Sudeeee Ben doktorumu aradım gel serum takalım dedi gidiyorum şimdi cunku artık dayanamıyorum sabah kalktım sarı sarı safra kustum sonra 4 kez daha kustum bu saate kadar dayanamıyorum artık midem o kadar kötü ki karnım aç hemde cok
Sudeeee Serumum bitti geldim ama bir etki göremedim birde bir buçuk saat serum takılı durdu yani ama hala bulantım var