Begumhane Kızlar 20+6 gebeliğin yarın ayrıntılı ultrasonum var ama son 3 gündür sanki bebek hiç durmadan hareket ediyor bu durum normal mi
aannepandaa Begumhane benm kızda çok hareketli. Doktorumda diyor hiç durmuyor diye. Yeterki hareket etsin hareketsiz olsa bu sefer onun sebebini araştırcaktık dedi. Anasına çekmiş napalım. Babamızda şimdiden diyor ben evde 2 cadıyla ne yapıcam 🤣🤣
Demiralpmoms Begumhane doktorum hareketlı bebişleri severiz diyor bana😂 etsın bol bol son haftalarda bir tık azalır yeri daraldığı için. Hareket etmezse endişe ediyor insan
Begumhane Asya12 oğlumda hareket etmiyor diye strese giriyordum bu da hiç durmuyor kızlar hareketli oluyor demekki🤔😊
Begumhane aannepandaa hahaha 😂 bizim de babaya çekmemiş demekki babası ver yiyim ört uyuyayım bana benziyor demekki iki dk oturamıyorum
Basakgul Begumhane Hareket halinde olması çok güzel tam tersi olsaydı belki derdim doktorunuzla bir görüşün ☺️
BirMuallime Begumhane benimki de 2 3 gün yerinde durmuyor sonraki 2 gün falan da uykuya geçiyor sanki 🤦
Semashbl BirMuallime bizim oğlan da aynı iki gün tedirgin ediyor niye az hareket etti diye 3 gün yerinde durmuyor uyumuyor mu bu çocuk diyorum 😅
maviscik77 benim oğlum da çok hareketli doktora gidince de hareketli olduğundan her yerini gösteriyor hiç zorlanmıyoruz bir yerlerine bakarken iyi oluyor 😂😂