Cny34 Arkadaşlar merhaba , ocean mumy’i normalde gece yatmadan alıyorum ama sanki bir etkisi olmayacak gibi geliyor sabah mı içsem diyorum , acaba içindeki Demir oranını kahvaltıda peynir süt vs etkileyecek mi ? sizler ne zaman kullanıyorsunuzzzz
Eda115354 Cny34 kahvaltıdan sonra ama 2 saat çok bence mideniz çok da boş olmasın bulantı yapıyor kokusundan ötürü ben kahvaltı peşine alıyorum hemen 🤦🏻♀️
sternocleidomastoideus Cny34 valla sabah aç karına içiyorum 👌🏻☺️ Omega 3 ilaçlarını genelde aç karnına alırdım hep zaten bana öyle daha az dokunuyor açıkçası, üstüne de kahvaltı ediyorum hemen
Cny34 Almilaaa evet bende çok seviyorum ama sanki gece içtiğim için etkisini çok göremiyorum gibi hemen kahvaltıdan sonra mı peki arada 2 saat falan olsa olur heralde bilginiz var mı
Cny34 Almilaaa bu arada biz daha yeniyiz siz tecrübelisiniz ☺️ Bebek üzerinde etkisi nasıl yani azda olsun farkediyor muydu acaba etkisi 😇😇
Cny34 Cny34 annelikseruveni bende şimdi kahvaltıdan sonra almayı planlıyorum 2 saat yeterli olur sanırım ?
Almilaaa Cny34 benim doktorum kahvaltıyla beraber bile alabilirsin demişti yani içtikten sonra yemeye devam edebilirsin demişti ben yedikten sonra hiç beklemeden içiyordum zaten tadı çok hoşuma gidiyordu🤭🙈
annelikseruveni Cny34 yeterli bence. Ayrıca kokusu falan beni rahatsız etmiyor ben rahatlıkla içebiliyorum
Cny34 Eda115354 bende gece kullanmayı o yüzden bırakmak istiyorum cünkü bulantı olmasın diye yatmadan alıyorum ama yemekle arası çok oluyor , bide hemen uyuyunca etkisi gidiyor gibi hissediyorum 🙄bide böyle deneyelim bakalım😄 teşekkürler 🤩
Eda115354 Cny34 yani sabah almak daha iyi vitaminleri aslında ama hamilelikte bulantı yapıyo falan diye genelde akşam içebilirsiniz diyo. Akşam içmek de çarpıntı uykusuzluk falan yapabiliyo deneyin nasıl rahat ederseniz 🙃🌸
Almilaaa Cny34 bebeğin gelişimi için çok faydalı olduğunu düşünüyorum çok şükür hiçbir sorun yaşamadım ben🤍
Cny34 Aslhn8992 bende o yüzden denemek istiyorum sabahı enerjim kalmıyor gibi sabaha belki daha etkili oluuur 😅