Tugbek Günaydın anneler 🌸 Bebek arabasında hiçbir fikrimiz yok. Biraz fiyatı uygun alıp memnun kaldığınız arabalar var mı? ? 🙏
Rukiyoloji Tugbek ben ebebekten aldım 899 tl ye düşmüştü 1399 dan. Daha kullanmadık ama travel sistem. Sürüşü kolay katlanabiliyor. Doğumdan itibaren kullanıma uygun. Puseti de var yanında çokda güzel görünüyor ☺️
Dilaraa06 Tugbek 4baby plus travel sistem diye yazarsan bak ben ondan aldım pusetli hafif fiyatı da uygun
minikprensesimmm Bende hepsi buradadan çok öneri üzerine yoyko luxy travel sistem aldım canım ama çok hafif kolay katlandığını felan söylüyorlar 🥰 kargoda daha bakalım
Mishon Ben kraft sky aldım,3000tl trendyoldan inanilmaz sağlam henüz kullanamadım ama kuzenimde öyle aldı çook memnun 🥰
brcnbyrm Mishon merhabalar bende ondan almak istiyorum fakat kuzeniniz biliyordur sürüsü falan nasıl birde oturacağı ve yatacağı yer geniş mi 2-3 yasına kadar kullanılır mi mesela
Mishon brcnbyrm evt çok memnun bayağı büyük,ben aldım ama daha doğurmadım ondan kullanamadım,geniş büyük ve sağlam,çokta pratık kapatıp açılıyor 🥰
brcnbyrm Mishon iyi bari ya bende emin olamadım da ama cok ta beğendim görünüşünü falan iyi oldu kullanan birinin yorumu 🥰