minisinannesiiii Günaydın hanımlar nefes borumu bisey tikatiyo sanki horrrrrt diye bi sesle uyanıyorum aniden hamilelikten önce asla horlamazdm ama son 1 aydır aynı sesle uyaniyorum nasıl geçicek bilmiyorm eşimden de utanıyorum
Meltemkol minisinannesiiii dogurunca geçicek inşallah utanma hormonlar dan bende de öyle yapacak bir şey yok hatta artık burundan nefes alamıyorum full agızdan rahatsız olan da gitsin çekyatta uyusun 🤣 farkediyorum ama eşim ses etmiyor garibim 🤣
emoser minisinannesiiii benmde öyle özellike gündüz uykusnda tam dalamamakta daha da 24haftalığım ama biri boğazımı sıkıyor gibi hırıltı bir sesle uyanıyorım 🙈
Bittercikolata minisinannesiiii bende grip değilim ama burnum tıkalı hep ağzım açık uyuyorum horluyor muyum bilmiyorum ama mutlaka ağzımdan nefes alırken hırıltı çıkıyordur. Salya malya akıyor bide ahhahahah amaann boşver zaten zor uykuya geçiyoruz bı sağa dön bı sola dön. Azıcık anlayışlı oluversinler
Derinsmom minisinannesiiii kendi horlama sesime uyanıyorum son iki aydır🙈😂 nefes bile almak zorken bence çok normal
minisinannesiiii Meltemkol benimki de ses etmiyodu da geçende annemlerde uyumuşum gündüz annem gülerek horluyosun dedi ilk başlarda kendime konduramiyodum 😂
minisinannesiiii Bittercikolata he kolay mi öyle dünyaya bi can getirmek bende bilirdim pamuk gibi uyumayı ama bebisko daha önemli 😊❤