elifakyaz9999 Kızlar merhaba 1 ay önce kontrolümde bebek 1 hafta önde gidiyordu. Dün gittiğimde ise 17+4 olması gerekirken tam 17 haftalık gözüküyor bi sıkıntı olur mu böyle bişey yaşayan varmı 1 ayda 35 gram almış 2 cm uzamış sadece
Emel38 elifakyaz9999 1_2 hafta gerilik ilerilik o kadar önemli değil ilk aylarda..7.aydan sonraki gelişimi önemli derler
bus91 elifakyaz9999 4 gun bişey değil canm 2 hafta 3 hafta olanlarda var beslenmene ve dınlenmene dikkat et ceviz kaşar muz tüket sabahları pekmez iç merak etme daha cok başındasın toparlar
Zala elifakyaz9999 beslenmenize dikkat edin sabah kahvaltılarınızı aksatmayın bol protein tüketin. Endişelenmeyin ileriki haftalarda düzelir. Önemli olan son aylardaki 3 haftalık gerilikler oda olmaz inşllh beslenmenize dikkat edin sadrce
Wonderwoman elifakyaz9999 35 Ci haftadayim benim yaklaşık iki aydır 1 hafta geriden geliyor ama önemli olan geriden gelmesi değil aynı süreçte gelişmesi aynı süreçte gelişmesi devam ediyorsa sorun yok . Geriden gelme olayı birçok şeye bağlı en basiti sizin ve eşinizin boyu posu kilosu vs ailevi fiziksel.ozelliklere bağlı
elifakyaz9999 bus91 içimi rahatlattınız teşekkür ederim dikkat edicem mutlaka. Çalıştığım için çok ara öğün yapamıyorum bide mide bulantılarım devam ediyor sanırsam o da etkiliyor biraz
bus91 elifakyaz9999 bende çalışıyorm cantamda ceviz kuru incir kaysı taşıyorum cok yer tutmaz leblebi kuru uzum hemen kucuk paketlerde at çantana arada yersın şekerli şeyler yemekten hem daha doğal hem faydalı
maviscik77 Benim 2 hafta gerideydi ilk aylarda sonra yeniden tarih düzenledik şimdi 1 hafta ileride görünüyor bi sorun yok dedi doktor gelişimi iyi dedi
elifakyaz9999 Wonderwoman çok şükür kilosu ve boyu haftasıyla uyumlu çok teşekkür ederim içim rahatladı ya ben alışmışım 1 hafta önde olmasına 😂😂😂