BegumIscanTunc Metininannesi11 18. haftada zoraki öğrendim bizim küçük hanım aşırı inatçı ve nazlı çıktı suanda 19+1 haftadayim 🥰🥰🥰
gullcannn Metininannesi11 14+4 de kanaatim erkek dedi. 16+5 de kesin erkek dedi. Her ikisinde de gösterdi bizede erkek olduğunu bacak arasından gördük. Daha sonra 18+6 da ayrintilida renkli şekilde erkek olduğunu gördük. Şuan 23+6 haftalığız💙👶
Metininannesi11 Gizmolata benimde bugun kontrolüm vardı 12 haftadayim erkek diye tahmin etti bakalim bidahakine belli olcak insallah
Metininannesi11 gullcannn maşallah erkek bebişlerin cinsiyeti erken belli oluyo 12. Haftada soylüyolar
Merveorhnoglu Metininannesi11 12.haftada ikili testte ogrendim 13. Haftada da doktorum dogruladi 🥰 suan 18 deyim hala kiz 😂
Merveorhnoglu Metininannesi11 perinatologum soyledi valla ertesi gunde kendi doktorum sordu ne dedi diye dedik kiz dedi o dediyse dogrudur dedi aonra ultrasona gectm doktorum bakti o da kiz evet dedi simdi 19. Haftama giricem hala kiz 🥰 bi kizcem oluyor prensesim 🕺🏻
_Elifffffff_ Metininannesi11 12. Haftada %70 Erkek dedi 16. Haftada erkek dedi ayrintiliya kadar emin olamayacam herhalde 😂😂