Buseumut2011 Mlkdlk maalesef yokmuş gittim bugün kontrole 38+4 üm sancıda yok açıklıkta ilerlememiş 40 a kadar bekleyebiliriz bi sıkıntı yok şuan dedi sadece bebeğin boyu çok uzamış 54cm olmuş o çok canımı yakıyo sürekli kaburgamın altına vuruyo
Mlkdlk Meltemkol alah kolayligini verir insallah sag salim kucagina alirsin insallh sali bnde gidicem bakaljm ne diycek cok heycanlym
Meltemkol Mlkdlk az önce geldim doktordan detaylı ultrason istedi bebegin damar kalp hareketlerini takip eden suniye engel bir durum olmadıgı için salı suni yicem
mrymktl bende 2 haftadır 1 cm açıkla geziyorum açılma olmadı yarın kontrol var bakalım neler olacak bebeğin kilosuda fazla :(
Armin-Guney Kagan2021 eşimle birlikte olduktan sonra sicak duş altında squat yaptim . Çıktıktan sonra da devam ettim yarim saat kadar . 2 adim atıp 1 squat yaptim . Gittigimde 3 cmdi acilmam . 1 saat sonra 5 cm , 1 saat sonrada sonrada 8 cm oldu :)
Kagan2021 @Mlkdlk ben de 39+5 im bugün biraz sancım vardı doktora gittik hiç açılma yokmuş ama nst de sancı çıktı 80in üzerinde 5-6 kez ama doktor biraz daha şiddetli olması lazım dedi eve geldik
Armin-Guney Bhrcnl eşimle birlikte olduktan sonra sicak duş altında squat yaptim . Çıktıktan sonra da devam ettim yarim saat kadar . 2 adim atıp 1 squat yaptim . Gittigimde 3 cmdi acilmam . 1 saat sonra 5 cm , 1 saat sonrada sonrada 8 cm oldu :)
Bhrcnl Armin-Guney Her şeyi yaptım ama 10 da hastaneden geldim açıklık yok bebek kanalda değil kanamam var ve sancıdan canım çıkıyor doktor beklicez diyor canım çok yanıyor
Armin-Guney Mlkdlk eşimle birlikte olduktan sonra sicak duş altında squat yaptim . Çıktıktan sonra da devam ettim yarim saat kadar . 2 adim atıp 1 squat yaptim . Gittigimde 3 cmdi acilmam . 1 saat sonra 5 cm , 1 saat sonrada sonrada 8 cm oldu :)