Fatos_teke46 3MelekAnnesiii özel hastane olmadığı için zorunlu gitmiş oluyoruz diye sanırım özele gitmeyi düşünüyorum zaten umarım ilgilenirler
3MelekAnnesiii Fatos_teke46 umarım cnm ben hep devlete gittim asla atlamadılar bu konuyu demek ki hastaneden hastaneye fark ediyor
Fatos_teke46 3MelekAnnesiii inşallah pazartesiyi sabırsızlıkla bekliyorum 🙏🏻 umarım bir sorun yaşamam
Arzuu_t Fatos_teke46 Annem bende hamileyken doguma kadsr 4-5 limonu tuzlayip yiyormus. 5 bucuk kilo dogmusum😅 bende suanda limon yiyorum suyuma sodama limon sıkıp iciyorum.
Fatos_teke46 Arzuu_t ya maşallah 😁😁 bende sodaya limon sıkıyorum başka türlü yapamıyorum şansım yok yemede 😁😁
Arzuu_t Fatos_teke46 Ben soyup yiyorum mandalina gibi. Bol c vitamini. Sadece tansiyonu biraz düsürüyor okadar. Belki bizim bebislerde 5 bucuk kilo dogar 😂😍
Arzuu_t Fatos_teke46 Hayirlisiyla saglikla gelsinler insaAllah kuzucuklar 😍 🤲🏻. Annem baya zorlanmis bende 😅 InsaAllah hepimizin cok rahat gecer.
nslhhsn9221 Fatos_teke46 aynı sorun bizde de var. Ben zarar verdiğini düşünmüyorum sadece de limon istiyo canım. Ama eşimin ailesi önümden bile aldıkları oluyo sürekli zararlı yeme çocuk büyümez kansızlık yapar filan diyorlar. Ama ben tam tersini biliyorum . Mesala demir eksikliginde filan çaya limon sıkın için diyolar. Çayın demiri tuketmesini engelliyomuş
Fatos_teke46 nslhhsn9221 aynen normalde bnde öle biliyorum eski kafadan geliyorlar hep zarar verirmiş bebeğe tarzından diye
nslhhsn9221 Fatos_teke46 ama birçok hamile kan sulandırıcı aspirin kullanıyo. Bende dahil. Bir riskim yok. Ama doktor dolaşımı hızlandırır. Hiç bir zarari yok dedi. Israrla kullan dedi. Limon da aynı şey. Dolaşımı kolaylaştırır. Asprin etkisi yapıyor
Smyy00 Fatos_teke46 ben bardak bardak limon suyu içtim ilk 3 ay bulantıdan dolayı elhamdülillah birşey olmadı olacağını da sanmıyorum
bircivcivannesi Fatos_teke46 3. ayımı full limon yiyerek geçirdim midem çok bulaniyordu iştahımı falan açıyordu ağzımdaki yemekten sonra olusan kötü tadı alıyordu tansiyon,kan pıhtılaşma, düşük riski vs gibi sorununuz yoksa hiic bi şey olmaz :)
Fatos_teke46 bircivcivannesi taş gibiyim 😁 dün gece limon sıkmasını istedim içmek için geriye kalanı yerim dedim benden habersiz atmış namissiz 😁😂