Ceylan96 Merhaba doğum yapmış bilgisi olan anneler doğumum yaklaştı ve çantamı yavaş yavaş hazırlıyorum ama lohusa pedi almam gerekiyormuş tekli satılan yerler yok mu çünkü gerçekten kullanmayacağım birşeye 50 TL vermek istemiyorum
minik_kuzu_ Ceylan96 ben ilk gebeliğimde dependin külot bezini kullandım çokta memnundum bana yetti. Bu 2. Gebeliğim ve tekrar bu markanın bezini alacağım hem rahat hem taşma sızma olmadı
Sevgi47 Ceylan96 benimde doğumuma bi kaç gün kaldı çoğu anneler dapend bezli kilodu öneriyorlardi ondan aldım bende çok işe yaricak gibi
058elf minik_kuzu_ kaç kiloydunuz ilk gebelikte acaba hangi beden kullandınız. 160 boyum şu an 55 kiloyum ama en fazla olsam doğuma kadar 60-62 olurum diye düşünüyorum
merviskoooo Ceylan96 dependten bahsediyorsunuz galiba şokta 32 lira demişlerdi ayrıca genelde cok iyi yorumları millet iki üc paket bitiriyormus bence kullanırsınız
Dry_Cngz Tubitarlac dogumdan sonra yasanan yogun kanama icin kullaniyor ayrica idrar kacirma vs olursa da tavsiye ediliyor bende almayi pek dusunmuyordum ama sanirim yogun kanamalarda daha rahat olur 😊
minik_kuzu_ 058elf bedenini inanın hatırlamıyorum ama 1.68 boy 53 kilo ile hamile kaldım 12 kilo alıp 65 kilo ile doğum yaptım Doğumdan hemen sonra 5 kilo gitti ona rağmen rahattı
Fatmamuduk Ceylan96 Canım bütçeni aşıyorsa daha uygun fiyatlı sleepynin hasta bezi var şokta 20lira civarı, A101 ve bime de bak istersen külot bez şart değil hasta bezi de olur ☺️
Mondlicht Ceylan96 ilk gebeliğimde kullandım ve çok memnun kaldım. Şimdi trendyol indirimden 10 lu sunu 35 TL ye aldım 2 paket aldım hemde. Bu arada 55 kiloya M beden aldım rahat oldu.
uykusuzbirben Ceylan96 benim ilk doğumum sezryndı. O zmn öyle dependmiş hasta beziymş hiç bişy almadım. Normal ped kullanıodm gayette yetiyodu sızdırmuyodu ztn dolup taşacak kdr kanama olmuyo normal adet kanaması gbi oluyo. Normal doğumda çok fazla kanama oluyomu onu bilemem tabi Bi tecrübem olmadığı için🤷♀️