Parsbebiko masalkusum evet sabah 10 da inşallah kalbim ağzımda 14 yıllık özlemim bitiyor Allah herkese nasip etsin 💙💙
masalkusum Parsbebiko guzel haberlerını beklıyoruz dualarımız sızınle nasıl guzel bır heycan nasıl guzel bır mutluluk Allahım kavusturcak sonunda sizi 💞
masalkusum Parsbebiko resımlerınızı gordum dogmus mınnosssss gozunuz aydınn Allahım saglıkla buyusun ısallahhhh 💞
Hsakarya sedamom doktorunuzdan nasıl memnun musunuz bende jimer hastanesinden Nuray hanıma muayene oldum doktor güzel ama hastane fiyatından dolayı bizde doruk hastanesinde sizin dediğiniz doktoru düşünüyoruz yorumlarınız çok işime yarayacak
sedamom Hsakarya doktorumdan memnunum, ama gittiğimde güler yüz tatlı dil görmüyorum bunu bastan belirteyim. Çünkü sert mizaclı birisi. Sadece tecrübesi vede nornal doğumcu birisi olduğu için gidiyorım☺️
htcsrtymc @Songulozkurt ben yıldırımdayım Medicana’ya gidiyorum Okan Özden’e çok iyi nazik bir doktor 10+4 ☺️
sedamom Hsakarya evet ulaşabiliyorum yani mesaj attım 2-3 kere. 1-2 saat içinde döndü. Ararsam büyük ihtimalle hemen açar. Acil bi durum olmadığı için aramayı denemedim hiç
sedamom Hsakarya eveet malesef.. yani genellikle 20-25 dk beklemiştim ama en son gittiğimde 1.5 saati biraz geçmişti içeri girmem 🤭