sacmalamakizim Merak ettiğim bir şey şu biz gece uyurken Anne karninda bebekte uykuya hazirlanip biz uyuduğumuzda uyur mu kalktigimizda kalkar mı arastirdim ama net bir şey bulamadim. 🤷♀️
gulsenmstf sacmalamakizim gundu cok hareketten dolayı sıvısı onu uyutur dınlenme zamanı buda genelde aksamları uyanırmıs o yuzden dogan bebekler gece uyumazmıs bı yerde okumustum bnım kızıö masallah gecelerı durmuyo cok hareketlı gunduz cok degıl 🧿🧿🧿😇
Mervee26 sacmalamakizim uyur uyanır, uyur uyanır 😊 sık sık uyuyup arada uyanıp hareket ediyor benimki.
umyahsn1010 sacmalamakizim doktor bana şey demişti. Bebeklerin gündüz gece kavramı onlarda yoktur diye. Bebekler gündüz uyuyup gece uyanıyorlarmış. Zaman kavramı olmadığı için doğduklarında gece uyku uyumuyorlsr alıştırana kadar.
Defneprensesannesi sacmalamakizim sen uyanık oldugun zaman o amniyom sıvısı sallandıgı icin bebek uyurmuş sen yatsga girdiginde oynarmış ama benimki tam tersi yata girince kızım uyuyor uyanınca oda uaynıp oynamaya başlıyor bizimkler akıllı bıdık olucak maşallah🤭
sacmalamakizim gulsenmstf bugün sabah hissettim sabah saatlerinde ama ikindi hissetmedim uyuyordu büyük ihtimalle kalk kız dedim kalkmadi 😂
sacmalamakizim umyahsn1010 şimdi kipirdama yok da bende bu sabah asiri hissettim ve ilk defa hissettim ikindi gibi uyuyup ara ara uyanip sabah kalkiyo galiba benimki 😂
sacmalamakizim Defneprensesannesi Barış şahin diye bir psikiyatrist gebelik ve doğum eğitmeniymiş bugün video da dedi ki bizim uykumuz düzensiz olursa Anne karnindaki bebek bundan etkilenerek doğduğunda kolik bebek olur demisti. %100 değilmiş ama büyük ihtimalle olabilir demisti.
mercimeginanne sacmalamakizim bnm ki bn uyuma moduna geçince duruyor uyandıp wcye gittikten 10 dk sonra o da uyanıp kıpırdamaya başlıyor 😂😂😂😂 gece ses seda yok 🙈
Aselminaaa sacmalamakizim gunduzleri uyurlar genelde hareket ettiginden dolayi gecede durdugun icin hareketlene bilir ama her bebek ayni degil benim oglum tam tersiydi
Ozlem23 sacmalamakizim genelde biz hareket halindeyken içerisi sallandigi için uyur sabit olduğumuzda uyanir diye biliyorum ben
sacmalamakizim Ozlem23 Aynen öyle oldu sabah saatlerinde kipirdama vardi markete gittim geldim eser yok 😂
Alyamm_ sacmalamakizim Aksine biz hareket halindeyken uyuyup, dinlenmeye geçtiğimizde uyanıp harekeylenirlermiş doktorum böyle söylemişti ☺️
umyahsn1010 sacmalamakizim yaaa böyle bişey demişsiniz ama bu dediğiniz gaz sorunuyla alakalı değil mi. Ben çok düzensiz uyuyorum bir aydır. Uyuyamıyorum ysni. Neden öyle dediniz ki şimdi bide buna takarım ben. İnşaAllah öyle bişey olmaz. Bundan sonra uyku düzenime de dikkat ediyim
Didem34 sacmalamakizim hele benim haftalarıma gel 10 15 dkda bir hep hissetcen muhakkak azcık elini kolunu kaldırsa hissediyosn hamdolsn veren rabbime🥰