Ipek0z Eslina175 2500 gramdı benimki 34 haftalıkken neyle besledin sen bu çocuğu ne yedin içtin maşallah 🤭🤭
Hilalso67 34 haftalıkken 2600 gramdık bebegimin karin çevresi genişmis göbekli olur dedi doktor boyle giderse sezeryanyaparız dedi 4 kiloyu gecer dedi karın çevresi genis zaten normal zor dogurursun dedi cok korktum bir an böyle durum yaşayan var mi😔
Minikmucizembenim Lalihhhh her gün yiyorum ama sonuc 2350gram😂 bence aşırı kilolu bebeklerin annelerin insülün değerlerinde sıkıntı var şeker hastalığı habercısı olabilir
Senmerve Eslina175 norm dogum evet zor cunku 40 haftaya kadar bebek daha cok kilo alir madalalh bebise de iyi beslenmis ben ilk dogumumu 41. Haftada yaptimda bebek 2890 dogdu acaba ne yediniz ictiniz azicik bizede taktik verin
Ballicut Eslina175 benimkide üç hafta önden gidiyordu sürekli şimdi 39. Haftadayım ve üç haftadır çok az kilo alıo bende seviniyorum normal istediğimden o son haftalarda belli oluyor canım sıkma canını . İlk bebeğimi irilikten sezeryan oldum 41. Haftaya kadar gelmeyince inşallah bu o kadar beklemez
Ballicut Eslina175 ne yiyip ne içiyorsunuz diye yazanlar var kızlar bünyeyle alakalı bu kilo durumu bebeği besleyen damarlarda bir sıkıntı darlık bişey yoksa genetik faktörler baskın bence kiloda
Arifcaninannesi Eslina175 cnm bende 22 haftaligim ikinci gebelik göbeğim hiç yok kendimde zayıflıyor im 13 kilo verdim yediklerim bebeğime gidiyor yalnız diger oglumdada yediklerim hep oğluma gitmesine rağmen 3 kilo doğdu
Lalihhhh Minikmucizembenim sağlıklı olsunlar da kilosu önemli değil bebegin ,doğurmasi da kolay olur hem 🤭
Tugba1421 Eslina175 32+0 da 2400 gramdı canım benimde baştan beri 1 2 haftan önden gidiyor demişti 9 nisan beklenen doğumum doğumu öne çeker mi peki dedim onla alakası olmaz sadece iri kilolu bebek olur dedi iki normal doğumum var eğer çok aşırı olursa sezeryan düşünebilirim cumartesi günü randevumuz var 35+1 olacağız o zamanki kilosuna göre değerlendirme yaparız