Lady-pnkk Kizlar bu çatı darlıgının hamilelik oncesi belirtileri oluyor mu nasıl bisey acaba? Yani catisi dar olanlar hissediyor mu onceden mesela benim iliski sirasinda agrim oluyor feci sekilde bu bi belirti midir yasayanlar yazabilir mi?
ilkannelikkk Lady-pnkk İlişki sırasında acı olması darlık diye duymuştum ama ne kadar doğru bilemiyorum, benim hiç acım olmaz gebelik öncesinde de gittiğim doktor çatıların geniş çok rahat normal doğurursun demişti doğruluğu 10 hafta sonra belli olucak 😅
Alinamoms Lady-pnkk çatı darlığı muayene edilmeden bilinmesi imkansız canım ilişki sırasındaki ağrıylada alakalı değil. Enfeksiyondan olabilir kurulduktan olabilir kasıyor olabilirsin kendini vb. Sebeplerden o ağrı yada yanma oluyor
Lady-pnkk ilkannelikkk yani canim benim sebepsiz yere hep agrim oldu iliskide acaba catim mi dar diyorum muayene edecek haftaya doktorum merak icindeyim
ilkannelikkk momsboys Olabilir. Ben muayene oldum hem acı çekmeyip hemde muayenemde çatıların geniş olduğu söylenince bağlantı olabileceğini düşünmüştüm. Demekki alakası yokmuş 🤔