Damlladamlla 31 hafta hamişler neler yapıyosunuz son aylarımız ben bebeğim kıyafetlerini yıkamaya başladım bile
Aylinada35 Damlladamlla kıyafet bebek arabası falan hazır ama daha bebek bezi ıslak mendile falan yetişemedim maalesef pazar günü yikicam hepsini
058elf Damlladamlla ben yıkadm da ütülenmeyi bekliyo geri hazırlıklarımız tam diyebiliriz bi arabamız yok hala 😏 prensesime kavuşmayı hayal ediyorım hayırlısyla 🤗
NilGrl Damlladamlla onları hallettim. Ateş ölçeri ve ana kucağı bakıcam sadece. Mide yanmasıyla uğraşıyorum ven 😞
Tugce38 Damlladamlla yıkadım ütüledim odası temizlendi ama hastane cantasını daha hazırlamadım 😅 bide kendime iç çamaşırı terlik kaldı
Damlladamlla Aylinada35 bebek bezi ve mendiline trendyol hızlı marketten bakabilirsiniz ben oradan aldım çok kolayıma geldi bir de yakınınızda ki marketten geliyor bir de indirimli olanları seçebiliyorsunuz
NilGrl Damlladamlla geçiyor 5 dakika sürmüyor geri gelmesi. 😞 bitmek bilmedi yemek yedirmiyor artık bana
Meritmm Bende erken diye düşünüyorum daha yıkamadım hiç ıslak mendil yerine pamuk gibi diskler varya onlardan aldım ılık suyla sileyim diye tabi haataneye ıslak mndil şart
angels_-mom Damlladamlla biz de çoğu şeyleri hallettik şükür. Kıyafetler yıkandı ütülendi yerleşti bebek arabası beşik küvet vs hazır ama henüz çanta hazırlamadım birkaç eksimiz var cünkü onları da alınca halledeceğim inş ama cok eğlenceli bir süreç olduğunu düşünüyorum bebek kıyafetlerin tıkanıp ütülenmesi 🙃
WmonallissA Damlladamlla bende hepsini yıkadım, bir kaç güne annem gelecek inşallah onunla birlikte ütü yapmayı ve çanta hazırlamayı düşünüyorum😇