Gulsum1205 37+2 deyim ve akşam üzerinden beri ara ara sancılarım oluyor bebekasaya doğru b aşkı yapıyor ve böle isal olcak mis gibi karnıma ağrı giriyor belime de vuruyor dayanmaya çalışıyorum ama bazen çok fena oluyor ne yapmam lazm acaba
Cramel Gulsum1205 doğum sancısına benziyor canım eğer düzenliyse doğumun başlamıştır. Sancıların sıklaşınca git dr a
neslihann87 Gulsum1205 evet doğum sancısına benziyor tuvalet hissi bendede olmuştu karnımdan girip belime vurmuştu bir duş alıp hastaneye gidin
Gulsum1205 Cramel şu veya nisan bsey gelmdi Dha böle iken gelmeye biliyor mu su falan bnm ilk dogumum suni sancı ile oldu o yüzden normal sancı nasl bsey bilemiyorum
Cramel Gulsum1205 onlar gelmeden de doğum başlayabilir. 2. Doğumunsa fazla vakit kaybetmeden git istersen açıklığına baksınlar
Mervee26 Gulsum1205 dinlenince geçiyorsa yalancı sancı olabilir. Google Play’de sancı takibi yapan uygulamalar var belli zamanlarda sancı geliyorsa doğum sancısıdır
Gulsum1205 Mervee26 önce yalancı sancı çok oldu ilk akşam dan beri bu dinleninçe geçmiyordu ama şimdi uznyorum yok gibi tekrar gelirse siklasirsa gdyim
Gulsum1205 neslihann87 blmyn öncesinde çok yaşadım yalancı ama bunu kadr etkili değildi bu daha farklı idi