YelizAkta Arkadaşlar büyükçekmece kolan hastanesinde altan beye ayrıntılı ultrasonda muayne olan varmı ? Benim karnıma çok bastırdı ve acıyo bu durumu sizde yaşadınız mı ?
Aleynaozkayaa YelizAkta kolon hastanesine bir kere gittim o da mecburiyetten acile. Çok gereksiz pahalı bir hastaneydi bir serum taktırdık bide idrar testine 400 tl verdik. Ama güzel ilgilenmişlerdi
Aycann YelizAkta ben yaptırmadım ama ablam Altan bey e gitmişti.Çok iyi bir doktor ve herkes onu tavsiye ediyor.
ReyhanTurpAkkaya YelizAkta bende gitmiştim ama bende bir sıkıntı olmadı bazı organlara bakarken bastırdı evet ama sonrasında acı hıssetmedim
Nur343434 YelizAkta benimde 2 li test yapıldı 13 haftada dün çok bastırdı ve acıdı bende çok korktum bebeğe bisey olur diye sizde bi sıkıntı olmamıştır inş ?
YelizAkta ReyhanTurpAkkaya bende çok bastırdı ya korktum açıkcası bişey olur diye , evet ilgili biri ama suratsız olduğu kesin 😊
SenarSaklDemirkap Merhaba arkadaşlar B.Kolan hastahanesinde önerebileceğiniz kadın doğum uzmanı var mı acaba???
Barnymoloztas Ben de ona gittim 12.ve 22.haftada.benimde bastirdi karnima ama bu zarar verecek bir sey degil.adam doktor sonucta bizden iyi bilir.cok iyi bir doktor.muayene 1 saat surmustu miril miril butun organlari anlatmisti
YelizAkta Barnymoloztas evet bizden iyi bilir tabiki ona lafım yok ama benim karnım çok acıyor çünkü aşırı derecede bastırdı e insan doğal olarakta korkuyor