[silindi] Başlarda gazdandır falan dedim ama sabah akşam aynı karın bazen akşamları şişkinlik olduğunu hissediyorum pantalon sıkınca ama diğer türlü aynı. Öyle Bi gaz olayım da yok açıkçası merak ettim erken karnı çıkan var mı böyle
Kdk [silindi] 13+5ten ben varım 🙋🏻♀️ Karnım baya baya çıktı. Son bir tane pantolonum oluyor şuanda. Beli rahat bi pantolon arıyorum yana döne
Buketkucuk [silindi] beeen🙋🏻♀️ benimde 12.haftamda karnım çıkmıştı gören şaşırıyordu gazdandır demiştim ama hayır hiç geçmiyordu şişkinliğimde yoktu doktorum iç karnın dar belli ki dedi şimdi 8 aylığım kocamaaan bir karnım var 😜😂
DileKx [silindi] valla benim 10 11 deyken cıktı hatta 5 kilo almştm bnde post açmştm norml mi diye😂 şuan 12+3 hala karnm aynı şiş duruyo yani kiloda aldım gaz deil benmki kesinde
Morvy [silindi] biz 14 haftalik olduk 13. haftada cikti göbegim banada erken gibi geldi😞ama kilo olarak almadim henüz
ggguler 11.haftadayım bende kilo almadım henüz ama karnımın çıktığını hissediyorum pantolon sıkmaya başladı
2prensesmom_ Bende tam 12 haftalığım görenler 6 7 aylık gebeyim sanıyor bende şişkinliktendir diye düşünüyorum
Gizemmmert 8 haftalığım ve karnım çıktı ebe de muayene etti iç karın darlığından dolayı olabiliyormuş hep gaz değil yani😀🙈
minikprensimmm123 Gizemmmert Ya bende öyleyim canım 8 haftaya girecem karnım şişti biraz bu 3. Gebeliğim ikisinin gelişimleri durdu şimdi de erkenden karnım biraz çıktı normal mi acaba 🤣
Guldenur Bende varım bu kategoride 😍valla hiç bi pantolonum olmuyor ve hamile taytı aldım çok rahat ettim kızlar ☺️
Buketkucuk Morvy 13 kilo aldım ama sadece karnım var kıyafetlerim hala oluyor gören hiç almamışsın diyor bünyeyle ilgili sanırım😜
momsboys [silindi] 24. haftama gircem yeni cıkıyor ama 10. haftada cıkmya baslayan tanıdıgım bile var iç karnın dardır
Bussratozaan [silindi] zaten bu haftalarda. Sonra karın cıkmaya başlıyormus hamilelik kıyafetlerine geçebilirsin canım. Karnın çıkmasa bile belin kalınlaşmıştır o yüzden eskiler olmaz
Fatos_teke46 [silindi] bn şuan 11 +3 karnım baya belirgin gören soruyor nerdeyse bende ilk başta gaz sanmıştım ama sabah kalkınca bile karnım o şekilde benden önce koşuyor 😂 neyseki artık elbise giyiyorum dışarı çıkarken evdeyken eşofman anca 🥰
tandirella001 [silindi] ben de 12. haftadayım ve sürekli karnım var yani hamile olduğum belli dar giyince falan şişlik belli artık. Cok zayıfım bende göbek olması da imkansız duruyor o yüzden herkes anlar hamile olduğumu yani kilolu olsam göbek gibi dururdu öyle bi karnım var
tazeanneew [silindi] 12 mi iyi dayanmışsın benim rahmime düştü göbeğim çıktı maşallah gazdır dediler ama sabah akşam sabit ilk günden beri pantolonlarıma sığamıyor ve sadece 1 kilo aldım , şuan 12+5 teyim
Tweety1 [silindi] valla bende varım 11 haftalık olduk kendi göbeğim vardı zaten ama sanki daha çok şişmiş gibiyim 😄
durukusunannesii [silindi] benimde öyle suan 13+2yim ama geçen haftadan beri belli oluyor üstelik 3.5 kg vermeme rağmen😂