paradiseeeeee emiras59 oh. Mis gibisin çiçek kız ne güzel bende dogumdan sonra çiçek kız olup eski Halime dönerim inşallah
emiras59 paradiseeeeee bu arada ben saç dökülmesi için mecitefendinin sarımsaklı şampuanını kullanıyorum o kokmuyor doğal şampuanlar var kokusuz onlardan deneyebilirsin 💐🥰
Busra3509 paradiseeeeee benim ilk 3 ayım cok fenaydı ya su görünce bile kusutordum günde 6.7. Defa 🥴🤮
Sevil2204 paradiseeeeee bende de oldu şampuan kokusu beni kahrediyordu şampuanı değiştirdim birde sabun kokusu😖 hala birazcık var ama eskisi kadar değil birde parfüm deodorant oda kokusu hiç gelemiyorum 7.8 aydır evde parfümü vs yasakladım bütün parfüm şişelerini falan kaldırdım ortadan sürekli kullandığım yumuşatıcımı bile değiştirdim 🤦🏻♀️😅
paradiseeeeee Sevil2204 aynen öyle kokulu bişi kullanmıyorum nefret geldi aynı seninki gibiyim o deodrwnt da leş gibi kokuyor ban
Saripapatyam1 paradiseeeeee ben mecburen süpürüyorum 3 yaşında bi kızım var hergün hatta süpürsem günde 2 defa bile olabilir😂
Dryy paradiseeeeee en büyük dertlerimden biri🤦🏼♀️ Banyonun kendisinden tiksiniyorum oranın banyo olduğunu bilmek bile beni tiksindiriyor ablama gidiyorum banyoya geçsin diye bekliyorum 16. Haftam biticek hala geçmedi
Elftrn1713 Bende de oldu bir kaç kişiye sordum onkaeda olmamış. Bende şampuandan tiksinme değilde sıcak suyun bana temas etmesinden rahatsız oluyorum. Diyeceksiniz suyu ılıt oda işe yaramıyor☹️
Ahsentas paradiseeeeee bende ilk zamanlar çok tiksinirdim yani halim olmazdı tüylerimi alamazdım kendimi yıkayamazdım ama sonradan sudan öıkmak istememeye başladım