Gulsah91 esradinar tuzlama saçmalıktan başka bişey değil çook var bebekken tuzlanan insan ama pastırma gibi kokuyolar hormonlar ter bezleri kişisel temizlik yediğimiz yiyeceklerle alakalı.. insanlar napıcaklarını şaşırmış
Sulleersoy Gulsah91 kesinlikle çok haklısınız. Bir de suya tuz atmayı bırakın eşimin ailesi çocuğu tuza yatırıp bekletmekten bahsediyor asla izin vermem zaten bana sormadan da yapamazlar. Ayrıca yeriyken söyleyeyim 40 banyosu yapmayıda düşünmüyorum ne dinen ne tıbben hiçbir açıklaması ve faydası yok. Uydurulmuş gelenek kalabalığı hepsi.
Gulsah91 Sulleersoy Valla aynen salamura balık sanki 🤦🏻♀️bebeğe temiz ve hijyenik koşullarda bakmak doktorunu ihmal etmeden ne yapılması gerekiyorsa onu yapmak lazım gerisi boş.. mantığa sığan dinde sünnet olan yapılanlara bişey diyemeyiz herkesin kendi inancı ama tuhaf tuhaf adetlere dur demek lazım artık yıl 2021
surelitta52 Çok saçma ve hurafe diye düşünüyorum. Ne yani suyuna tuz katınca hiç kokmayacak mı? 🤷🏻♀️ Bebeklern cildi zaten çok hassas hiç gerek yok böyle saçma şeylere bence. Aynısı suyun içine atılan para, taş şu bu için de geçerli tabii.
ratatosk Bunu ilk yapan bulan insanın amacı neydi insanlar buna nasıl inandı çok merak ediyorum🤦♀️ suya atılan tuzun Bi insanın ömür boyu kokmamasını sağlaması akıl alır gibi değil. Çemenli pastırma yiyip geliyim ve zamanında tuzlanmış bir insan olarak gelin Bi beni koklayın 🤣
bltern1 esradinar bazı kayınvalideler bebeği tuzlucam diye ısrar ediyormuş benimkinin aklında böyle bişey var mı diye bi sorayım dedim tuz bebeği yakar cahil cahil şeyler okuma internetten dedi 😄 yani 55 yaşındaki kadın bunu cahilce buluyorsa demekki doğru bişey değil