Betrizvanoglu Merhaba hanımlar bugün sarı renkli jelimsi bir akıntı gelmeye başladı. Doğumdan önce gelen su olmadığını biliyorum ama acaba neden oldu bu durumu yaşayan ya da bilgisi olan var mıdır aramızda?
tahamesus Betrizvanoglu aynı durumu bende dün yaşadım(çatı muayenesi olmuştum 1 parmak açıklık vardı) ve burda sordum acaba dedim nişan mı ama hala emin değilim. Bende farklı fikirler için burada bekleyim bari..
Haticed34 Betrizvanoglu son haftalarda akıntı miktarı artıyor, nişanda pembe-kırmızı gibi bir renkte olması gerek diye biliyorum
Betrizvanoglu tahamesus Nişan bildiğim kadarıyla daha pembemsi ve kanlı oluyor ama öncesinde böyle bir akıntı oluyor olabilir, bilemiyorum. Hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallah bebeklerimizi 🤗
tahamesus Betrizvanoglu amin inşallah sağlıkla ve kolayca🙂 ama araştırdım internette illa kanlı olması gerekmiyormuş kafam karaştı iyice
Betrizvanoglu tahamesus bilen birinin cevabını bekleyelim o halde bu arada da iyi düşünelim iyi olsun 🤗
tahamesus Betrizvanoglu kesinlikle😊 artık doğsun istiyorum ben. Evde dolanıyorum odadan odaya squat yapıyorum 15 20 tane dans ediyorum kegel egzersizi yapıyorum kafayı yemiş durumdayım 😂 görmeden özledimmm
ilaydaalkan 36.haftada benden de aynı akıntı gelmişti. Nişan sanıp baya heyecanlanmıştım fakat doktoruma söylediğimde bu akıntının normal olduğunu ve nişan olmadığını söylemişti. Nişanda illaki bir kırmızılık veya pembelik olması gerekiyormuş
Betrizvanoglu Haticed34 evet muhtemelen öyle bir şeydi çünkü 24 saat geçti ve ne nişan ne de suyun gelmedi