Bulut2424 Arkadaşlar kendimi durduramıyorjm sürekli bişeyler yemek istiyorum özellikle canım çok tatlı istiyor 😥😥😥😥
gulsen12345 Bulut2424 bende 23. Haftamdayım ve aslaaa kendimi durduramıyoruuummm 🤣 bu aya kadar çok dikkat ettim toplamda 3 kilo aldım fakat yaklaşık 1 haftadır iştahım aşırı açık
merviskoooo Bulut2424 ben de 24 haftalığım her gun bi tatlı bi sey yapıyorum kendime hakim olamıyorum yemek yiyorum iki saat sonra istemsiz mutfaga gidiyorum🤭😅 siz kac kilo aldınız peki
Havva- Bulut2424 canım bende 21 haftalığım ayniyim sürekli kilom yukarı çıkmaya başladı adim sayar indirdim telefona sürekli yedikten sonra yürüyorum bugün 5 bin adim attım yediğim hemen eriyor
Bulut2424 merviskoooo 8 kilo aldım şimdiye kadar ama dikkat edemiyoeum ne ypacagımı bilmiyorum diyetşsyenle denedim onuda yapamadım listeye uyamadjm
Mesutnur15 14 deyim istahim zaten hep acikti 🤷🏻♀️☺️Bide vitaminler sagolsn sanirim onlarda istah aciyor
merviskoooo Bulut2424 ben de 7 kilo falan aldim ben de söyle bi sey var bi de kendimi sınır koydukca daha cok yiyesim geliyor sıktıkça aklım daha cok gidiyor yemeye o yüzden koyverdim hayırlısı
Jasmineee Kızlar dikkat edin bende çok yemek yiyordum tatlılar paketli ürünler vs 24.haftada şeker testi yaptılar vee malesef şeker çıktı 😔 şimdi diyet yapıyorum takip ediyorum şimdiki aklım olsa ölçülü giderdim kilo da, siz benim düştüğüm hataya düşmeyin 😊