whitedream benim pcos vardi temmuzdan ekime kadar kilo verdim pcos azaldı vs ama olmadı bi femara deneyelim dedik yumurtalar büyüdü kendiliğinden çatladı hamile kaldım ama kimyasal oldu, 2 ay sonra hicbirsey yapmadım kilomu korudum pcosa geri dönmemek için , baktim hamileyim ama o da kimyasala dondu.
Bizim enbuyuk sorunumuz kimyasalı femaraya bağlamak oldu doktor ilaçtan dedi o da kendince haklı yoksa benyapilmasi gereken şeyleri o an yaptirirdimama kismet böyleymiş. Kotunun iyisine şükrediyorum cok şükür en azından pcos görünümü azaldı ve tedavisiz hamile kalabiliyorum diye . Bizimki hamilelikten sonraki evrede problem oluyor Allahin izniyle onu bulmaya çalışacağız. Ama suna inanıyorum bu ay hic ne cocuk düşündüm ne yumurtlama takip ettim cocuk içinde birlikte olmadım zaten evliliğiniz yolunda ve sinir stres yoksa düzenli bir ilişkiniz olmuş oluyor benimde öyleydi ve hic beklemediğim bir şekilde pozitif gordum.
Baya uzun açıklama oldu ama :)))
Sende hic üzülme olur mu rezervonemli ama bu değerde cok dusik değil düşmemesi için biraz daha hızlandırmak gerekiyor süreci