Nehir35 Kızlar zayıf hamile kalıp güzel kilo alan hamilelerdenim. Hatta bu forumda hiç kilo almıcam sanırım karnım çok küçük filan diye yorum yapıyodum bir ara. 56 ile hamile kalıp şuan 66 kiloyum ve 28 haftalığım henüz. Neyse işte her gün karnıma badem yağı ve nivea vücut losyonu sürüyorum ama iki gündür çok fazla karnım kaşınıyor sanırım çatlicam anneminde doğumundan kalma çok çatlağı var sizlerin var mı önerisi ne daha etkili olabilir ne sürebilirim badem yağı ve losyondam başka. Yani kaşımayayım diyorum ama uykuda kaşırken buluyorum kendimi. Mikrop enfeksiyon filan değil. Çatlamakla alakalı kesinlikle :((
Elisa Nehir35 29+5 olduk bende 48 le hamile kaldım şimdi 59 kiloyum kaşıntım var ama çatlak yok henüz(annemdede hiç çatlak yok) karın genişlediği için kaşıntın olabilir canım
Meryemak Nehir35 34+ 2 haftalık hamileyim 50 kiloyla hamile kaldım şuan 65 kiloyum ilk aylar bio oil kullandım iki kutu bitirdim uzun zamandır zeytinyağı kullanıyorum hiç çatlağım yok umarım olmaz çünkü 38-39 da bile çağlayanlarla var
Merveacrl Nehir35 canım lierac kullan herkes çok memnun çatlayacağı varsa her türlü çatlıyo asla engellenemez ama minimum derecede çatlamasına sebeb olur
Nehir35 Elisa benimde çatlağım yok henüz belkide dediğin gibidir inş öyle karın genişlediği içindir çatlak olmasında 🙏
TubaSari Bol bol yaglan ama catlayacagın varsa doğum sonra da catlayaniyorsun o zamanda dikkat etmen gerekir çünkü vücut şişiyo birden iniyo benimde hamilelikte toktu sonra gögüslerim belim hafif hafif bacaklarımda oluşmuştu
Naz1905 Lierac ve saf zeytinyagı hergün rutin kullanıyorum çatlagm yok ama önlemek amaçlı kullanıorum eger genetik varsa bişi diyemem ama ablamda lierac kullandı hçbişi yok cnm dgm yaptı
Emelimsi Ben hem bebe yagi hem liarac kullandim, bi tane de kakaolu krem almisrim...34. Hafta birden catladim, cok uzgunum:( umarim gecer