Elifbc Fatmabngl 20. haftada başladım lierac kullanmaya. Ben normalde tüm vücuduma vaseline intensive care sarı şişesini kullanılıyorum, göğüslerim ve karnım hariç onu kullanmaya devam ettim. Karnıma da hala lierac kullanıyorum.
Ylmblz Fatmabngl 12. Haftadan itibaren başladım, 35.haftamdayım, hindistan cevizi yağı ve tatlı badem yağı kullanıyorum, sabah birini akşam birini sürüyorum, çok şükür hiç çatlağım olmadı 🙏 umarım bundan sonra da olmaz 🙏🙏
kelebeklerdeniz23 Fatmabngl 12. Haftadan başladım karnıma günde 1 lierac kullanıyorum. Her duştan sonra kalça baldır ve göğüs bölgesine de dalinin bebek yağını sürüyorum
merviskoooo Fatmabngl bio oil önerdi doktorum 14. Haftadan beri kullanıyorum kokusu dokusu cok güzel bir yağ ama ben pek düzenli degilim duştan duşa şu an 24. Haftadayim catlagim yok son haftalarda oluyor diyorlar
Nazlcnnn68 Ben 16 dan beri felan kullanıyorum 24 haftalığım kullandığım halde göğüslerim mahvoldu vazelin ve organik zeytinyağı kullandım kullanmaya da devam ediyorum
Maryammi1 Fatmabngl bio oil ve bosy shop hawaian vucut kremi. Ikisini ayni anda kullandim. Lierac falanda kullandim ama bio oil ve body shopun vucut kremi ikilisi tam bir harikaydi. 0 catlak bu arada. Dogurdum😊