Tklc Hatice4446 bende burda bekleyeyim tam onun araştırmasını yapıyordum. Elektrikli Tekli Mamajoo, elektrikli baby plus çiftli, birde elektrikli diamond mama elmas çiftli arasında kaldım bunlardan kullanan var mı?
merviskoooo Hatice4446 ben de lansinohun elektiriklisini aldim henüz kullanmadim almakta da kararsizdim ama uygun fiyata denk getirince hastane cantamda bulunsun dedim
Eski9 Hatice4446 lansinoh tekli elektrikli pompa aldım ilk doğumda manuel wee baby almıştık gerçekten meme ucunu baya acıtıyordu birde sık sık sık azıcık süt çıkartıyordu bunu çok methettiler bende aldım elbet faydası olur hastaneye de götüreceğim
umyahsn1010 Buketkucuk lansinoh Manuel aldım ben ama tsbi 3ay var daha doğuma kullanmadım yani daha. Acaba elektrikli mi alsaydım
Buketkucuk umyahsn1010 elektrikli daha iyi aslında manuel hem daha çok acıtıyormuş hem çok el yoruyormuş bende kullanmadım ama
umyahsn1010 Buketkucuk banada bi arkadaşım önermişti öyle almıştım ama bilemedim indirimde diye almıştım hemen. En azından inşaAllah lazım olmaz da Bi sorun olmaz ya
BiricikGamze Ben basta elektrikliye para baglamak istemedim belkide lazim olmayacqk ama genede hr ihtimali dusunuyo insan manuel chicco aldim balalim 1 ayimiz kaldi