Linaninannesi_ Kızlar bildiğiniz ücretsiz doğum eğitimi veren yerler var mı? Online da olur hepsi olur
mercimeginanne Linaninannesi_ Etlik zübeyde hanım hastanesi yazın instagrama mesaj atın onlar dönüş yapıyor :) ücretsiz online ders :) her ay yapılıyor her ay kayılabiliyorsun :) 10 ders yapıyorlar 1 ayda yani 2 hafta sürüyor eğitim
Aselminaaa Linaninannesi_ banu ciftci instagramda yapiyor sanirim cok emin degilim ara ara canli yayinlarina denk geliyor gebefest ismi egtimin
ipegin-annesi Instagram’da gebe eğitim okulu var Şişli Hamidiye Etfal Hastanesi’nin ebeleri veriyor ucretsiz 5 ders ben çok memnun kaldım
Mervee26 mercimeginanne canım ben de baktım sayfaya ama hiç eğitimle ilgili post atanmışlar. Kendi hastalarina mı var acaba eğitim?
ipegin-annesi mercimeginanne Instagram dm den bilginizi atiyorsunuz her ay bir grup açılıyor zoom linki gönderiliyor size haftada bir gun yada iki gün oluyor yaklaşık 2 .5 saat suruyor ama normal doğum sürecini harika anlatıyorlar ne yaşayacagini az çok tahmin ediyorsun ve rahatlatıyor seni
mercimeginanne ipegin-annesi egzersiz falan da yaptırıyorlar mı??? Zübeyde hanım hastanesinin online dersinde ilk egzersizle başlanıyordu
mercimeginanne Mervee26 bn kocaelideyim hastane ankarada cnm :) şehirdışı yurtdışı herkes katılabiliyor. Sen mesaj at onlar döner sana. Bu eğitim yarın bitiyor. Önümüzdeki ay 9. Ya başlıycaklar
Dilaraa06 mercimeginanne ücretsiz oluyo demi, bir de eğitime instagram üzerinden mı katılım sağlıyoruz
mercimeginanne Dilaraa06 ücretsiz. Whatsappta grup kuruyor ebeler eğitim başlamadan önce link atılıyor zoom dan eğitime katılıyorsun